manager

Med VM i fodbold lige om hjørnet går vi en travlt og spændende sommer i møde. Mens fodbolden ruller på skærmene og DBU VM Tour er skudt i gang, kan vi nu også præsentere en konkurrence i VM Manager 2014, som TV2 har æren af at afholde. Derfor er alle velkomne til at deltage Sports-Gamings helt egen liga, hvor vi kan love spændende præmier til de personer, der har en manager gemt i sig.

Således vil der være lækre præmier til den samlede vinder, men også vinderne af de individuelle runder kan se frem til et par overraskelser.

Skulle man være så heldig at løbe med den samlet sejr kan man se frem til at vinde følgende præmier:

  • 1.000 kr. gavekort til fodboldrejse hos tvrejser.dk
  • Naughty Dogs prisvindende action-eventyrspil The Last of Us til PS3
  • Merchandise fra Sports-Gaming.dk

Vi vil løbende følge udviklingen med artikler, stillinger og interviews med toppen af poppen, så der er mulighed for en god omgang manager hygge under VM.

Det eneste I skal gøre er at lave jeres helt eget hold på TV2, tilmelde jer ligaen og vise jeres kvaliteter som manager. Ligaen hedder Sports-Gaming.dk hvis I skal søge efter den.
Disclaimer: Bemærk at alle vilkår omkring manager spillet forefindes hos TV2, og at Sports-Gaming.dk kun har oprettet en åben liga for alle interesserede. Desuden har vi smidt lidt præmier i puljen udover de store præmier der udloves fra TV2 på landsplan.

Sports-Gaming.dk er altså ikke leverandør af selve manager spillet.

Vind 1.000 kr. gavekort til fodboldrejse!

Tvrejser_jpeg