Skal du med på det ultimative GamingCruise?

I efterårsferien kan I opleve en række spændende GamingCruises for hele familien, hvor I kan slå jer løs i et univers af sjove spil!

Sports-Gaming.dk står for alt underholdningen ombord, så det bliver med den normale høje standard vi har til vores mange events.

På skibet vil der være et turneringsområde for de dedikerede gamere, der kan prøve EA SPORTS FIFA, samt et familieområde, hvor de y

ngste fra 3 år og op kan hygge sig med spil som Just Dance, Mario Kart, Fruit Ninja i Virtual Reality og andre familievenlige spil. Der vil være konkurrencer, og I kan udfordre hinanden, vennerne eller de nye venner på skibet i jeres yndlingsspil.

Early Bird pris – book senest 31. juli 2022 og spar op til 50%!

Få en efterårsferie fyldt med sjove gaming-oplevelser for store og små!

Hvornår: flere afgange i efterårsferien i uge 42

Afrejse enten 16., 17.,18 eller 19. oktober 2022

Læs mere og book!


EA SPORTS FIFA
 Afprøv dine fodbold-tricks med spillerne på den digitale grønsvær i EA SPORTS FIFA, som du får adgang til at spille på GamingCruise. Er du til konkurrencer, så kan du deltage i vores EA SPORTS FIFA turnering – der er plads til spillere på alle niveauer.

Virtual reality Find din indre ninja frem i Fruit Ninja eller kæmp som en Star Wars kriger i BeatSaber, hvor du skal følge musikkens rytme og bruge dit lyssværd til at ramme forhindringerne. Med VR headsettet på er du pludselig en del af en helt anden og spændende verden.

Just Dance Er du til dans og god musik, så er Just Dance lige noget for dig – spillet hvor du skal kopiere dansernes moves og dermed indsamle så mange point som muligt ved at få bevægelserne rigtige. Sjovt, underholdende og yderst vanedannende.

Mario Kart Er du til fart, spænding og sjove udfordringer undervejs? Så er Mario Kart på Nintendo Switch dit spil! Undgå at glide i bananerne som modstanderne kaster, og sørg for at bruge dine “våben” bedst muligt – så bliver det dig, der krydser målstregen først.

PlayStation 5 I PlayStation 5 området kan du afprøve forskellige spil på de nye og lækre spillekonsoller. Her er mange timers sjov, hvad enten du selv vil hygge dig med et af de spændende spil eller du vil dyste mod din familie eller de andre deltagere.