Succersrig andendag i Manchester set med danske briller, hvor Fatih Üstün nåde frem til kvartfinalen og dermed sikrede sig en plads i det eftertragtede Global Series Playoff.


Danmark er muligvis et lille land med knap 6 millioner mennesker. Men på den internationale FIFA scene anses Danmark efterhånden som en af sværvægterne. Dette blev endnu engang bevist idag, hvor Fatih Üstün fra Brøndby Esport gik hele vejen til kvartfinalen, hvilket betyder at han som den anden dansker er sikret en plads i Global Series Playoff, som er sidste bump på vejen inden VM.

Et stabilt udgangspunkt i grundspillet

Inden dagens afgørende kampe, stod samtlige danske spillere med muligheden for at nå videre til slutspillet… Eller ind til det blev annonceret, at de to Brøndby-spillere Frederik Fredberg og Fatih Üstün skulle ud i en direkte duel om ikke at ryge ud. Her trak Fatih det længste strå, hvilket betød exit til en syg og afmattet Frederik Fredberg. Efterfølgende formåede Fatih at vinde over Boraslegend fra Sverige i endnu en knald eller fald kamp.

Ligeledes formåede Marcus Jørgensen og Mikkel Hjorth at tilspille sig en slutspilsplads med en record på henholdsvis 4-3 og 5-2. Den sidste dansker i form af August Rosenmeier endte på en 5-2 record, hvilket betød at hele fire ud af de fem danske deltagere var klar til slutspillet.

Et dramatisk slutspil med dansk op- og nedtur 

Med en plads i turneringens slutspil skulle der bare to sejre til, for at sikre sig en kvartfinaleplads og dermed også en plads ved Global Series Playoff.

Her skulle den nykårede ESWC-mester August Rosenmeier op mod Australske HoneyBadge der repræsenterer holdet FutWiz. Dette blev til en nedtur for den ellers formstærke dansker, som tabte 5-3 samlet. Ligeledes blev det til et nederlag i første slutspilsrunde for Marcus Jørgensen, som led et smertefuldt på 7-2 til Andoni fra Spanien.

Omvendt var der optur at spore hos Tricked Esport og Mikkel Hjorth Bach, som samlet slog den tyske stjernespiller Mo Aubemeyang med cifrende 7-5. Samtidigt blev det til en 6-5 sejr til Fatih Üstün over TheStranger fra FC Basel.

Global Series Playoff-pladsen blev sikret 

I anden runde i slutspillet, havde Brøndby-spilleren Fatih Üstün så sandelig fundet storspillet frem. Han skulle op mod Bulletproof fra Tyskland. Her uddelte Fatih en afklapsning på hele 9-4, hvilket betød at han tilspillede sig en plads i kvartfinalen samt sikrede sig en billet til Global Series Playoff.
Anden runde i slutspillet blev dog endestationen for Tricked spilleren Mikkel Hjorth Bach, som mod Polske Damie led et nederlag på 8-2.

Følg med imorgen kl 13, hvor kvartfinalerne på henholdsvis Xbox og Playstation begynder.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.