Onsdag aften lykkedes det FIFA-entusiasten, Mikkel Thomsen, at indsamle hele 6.000 kroner, da han arrangerede sin egen, lille FIFA-turnering. Samtlige penge blev doneret til Kræftens Bekæmpelse.

Tidligere på ugen besluttede FIFA-entusiast, Mikkel Thomsen, sig for at invitere en masse danske FIFA-spillere fra den lukkede FIFA-gruppe, FIFA Danmark, til sin helt hjemmelavede FIFA-turnering. Hovedmålet med denne turnering var at samle så mange penge som muligt ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne, ‘Knæk Cancer’.

Til trods for at han formentlig havde forventet, at et par stykker ville være villige til at yde et bidrag for at kunne deltage i turneringen, så havde han derimod nok aldrig turde håbe på at se så mange på deltagerlisten, som skulle vise sig at blive tilfældet.

For da turneringen var velafviklet, og FIFA-spiller Daniel Agassi kunne stå som turneringsvinder, havde han, de 16 andre barmhjertige deltagere samt nogle stykker, som donerede penge til turneringen, selv om de ikke var med, formået at samle hele 6.000 kroner ind, der naturligvis blev sendt ind til Kræftens Bekæmpelse lige efter.

Vi har nu fanget manden bag den strålenede idé, Mikkel Thomsen, der mest af alt var super stolt over den fornemme opbakning.

Først og fremmest, så er jeg egentligt bare ret stolt. Stolt over folk gad at være med, stolt over folk gad at se med og generelt bare glad for, at så mange har valgt at bakke op omkring projektet – både deltagere, seere og folk, som valgte at smide donationer afsted. De kommer til at gøre en stor forskel,” lyder det fra den rørte FIFA-spiller.

Men hvordan kom han overhovedet på denne tanke med at krydse FIFA og velgørenhed? Dette var faktisk noget, han havde gået og tænkt over længe.

Jeg har længe gået med den her idé, så det er ikke noget, jeg sådan bare lige har fundet på. Jeg ved, hvor stærkt et community FIFA Danmark har, og jeg synes, at det var passende, at vi rakt en hånd ud til folk, som havde brug for det. Planen var fra start af, at det skulle være “offentlige” personer, idet man skulle kunne gå ind og følge ens yndlingsstreamer/pro spiller, og så kunne vælge at donere til ham. Men at der så kunne komme en “kamp” imellem deltagerne, både på og udenfor banen – det synes jeg lykkedes ganske fint,” fortæller Mikkel Thomsen og fortsætter med sine tanker bag idéen.

Jeg havde selv helt fra starten lagt op til, at det blev noget med #KnækCancer, og gerne noget hvor man selv kunne tage ud og aflevere de ting, vi vælger at købe til dem personligt, så at pengene ikke forsvinder i administration, således man også selv kunne komme ud og mærke den forskel, man gør. Konceptet var bygget op på, at vinderen sådan set måtte vælge organisationen, hvilket lidt har været en fejl fra min side af – da folk ikke nødvendigvis har vidst, hvad de donerede til, men der har stadigvæk været en fælles konsensus om, at det skulle have noget med bekæmpelse af kræft at gøre,” sagde han og nævnte samtidig, at vinderne af turneringen, Daniel Agassi, har valgt at donere 50 procent af beløbet til børnecancerafdelingen samt de resterende procent til ‘Knæk Cancer’.

Ærgrer du dig over at have misset denne turnering, så frygt ej, for det bliver helt sikkert ikke sidste gang, konstaterer Mikkel Thomsen slutteligt.

Det kommer 110 procent igen. Der var en grund til, at jeg helt fra starten af kaldte det ‘Spil for Velgørenhed #1’. Det skal ikke være nogen hemmelig, at jeg har brugt meget af tiden – fra idéfasen og til slutproduktet på at skaffe deltagere, og havde man haft 16 deltagere fra dag 1, så kunne man have brugt længere tid på reklame og fokus omkring projektet. Men jeg har en forestilling om, at efter den her succes, så bliver det noget nemmere næste gang at få folk med, og dér vil jeg også få virksomheder med indover fra starten. I onsdags samlede vi 6000 kroner ind, men mit mål er, at samme tid næste år så har vi samlet 50.000 kroner ind. Agassi hev den første sejr hjem – hvem tager mon den næste?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.