Falcons Esport måtte i sidste uge sige farvel til Kaalby, men der skulle ikke gå længe før de fik den ledige plads besat igen – vi har modtaget følgende pressemeddelelse:

“Falcons Esport står, efter en lidt turbulent periode, nu endnu skarpere på FIFA-fronten.

Vi måtte i forrige uge sende Andreas Kaalby videre til et andet stort dansk hold.
Lidt ærgerligt set i forhold til, at vi har haft et rigtigt godt samarbejde – og at han under falkens vinger har avanceret næsten 20 pladser på ranglisten.

Heldigvis lykkedes det at få fremskyndet Joe Nørregaards skifte, fra hollandske TGD Esports. Der er rigtig god dynamik mellem Joe og Daniel Chrøis, og forholdet er præget af respekt, samarbejdsvilje og stor spillelyst. Det ser rigtig lovende ud for vores ambitioner omkring FIFA19 og VM.

Vi havde Joe med til Kolding i lørdags, uden klubtrøje, og fik en god måling på formen og teamsamarbejdet. Vi er positivt overraskede – begge spillede kynisk, koldt og og med stort overblik, og vi oplever en enorm koncentration og kampgejst.

Falcons fik altså ikke den farlige trio vi havde i tankerne, i første omgang, men den dynamiske duo vi står med nu kan meget fint få indfriet forventningerne til sæsonens resterende turneringer rundt om i landet.

Begge spillere er klar til Odense d. 30/6, hvor både forventningerne og niveauet er i top.”

Husk at I også kan være med i Odense – køb billet her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.