I aften byder eSuperligaen på de sidste to runder i grundspillet, og ALT er helt åbent endnu! Vi har prøvet at kigge på hvordan vi tror det hele ender – primært omkring hvem der får de sidste to pladser i top 8 som virker på spil. Bemærk, at dette er 100% et gæt ud fra klubbernes resterende kampprogram, deres form og deres generelle niveau – mon ikke der bliver overraskelser som ingen kan forudsige.

Nedenfor gennemgår vi kampprogrammet for de 5 hold som kæmper om de sidste 2 pladser. V: Sejr – X: Uafgjort – T: Nederlag

Kampene begynder kl. 16.15 i dag – følg med på Dplay og Canal 9

7. AC Horsens – 22 point
Manglende kampe: Randers FC (T) & Silkeborg (V)
Randers står med et rigtigt hårdt program i de sidste 2 kampe! Randers virker ustoppelige for tiden, og Hassan og Bacha vil ikke tage let på denne kamp – de går efter alle point! Kampen mod Silkeborg bliver utrolig tæt, men Horsens kan tage sejren da Silkeborg på dette tidspunkt evt. kan være uden chance for at nå top 8 alt efter resultaterne i 14. runde.
Kalkuleret pointhøst: 25 point
Kalkuleret placering: 7

8. Esbjerg – 20 point
Manglende kampe: OB (V) & Randers FC (T)
OB har spillet sig ud af kapløbet om top 8, og det må uden tvivl være en stor skuffelse for spillerne fra Fyn – dog har de noget at skulle bevise mod Esbjerg som dog har fundet en god form frem på det sidste. Derfor tror jeg på en sejr til vestjyderne. I den anden kamp for Esbjerg er de oppe imod Randers som bare stormer derud af – ingen point ryger til Esbjerg her.
Kalkuleret pointhøst: 23 point
Kalkuleret placering: 9 (på målforskel)

9. FC Midtjylland – 19 point
Manglende kampe: Hobro (V) & FCK (X)
Der venter to svære kampe for FC Midtjylland, og topspillet skal findes frem hvis troen på top 8 skal bevares. Hobro vist god form i går med en sejr over Vejle, men Hobro er nærmest matematisk udelukket fra top 8, så det bliver til en midtjysk sejr. FCK kampen bliver utrolig tæt – FCK har ikke noget at spille for ift. top 8, men kampen kan blive afgørende for om de tager 1. pladsen som giver en ekstra fordel i slutspillet. Jeg tror den ender uafgjort.
Kalkuleret pointhøst: 23 point
Kalkuleret placering: 8

10. AaB – 17 point
Manglende kampe: Lyngby (T) & Brøndby (T)
AaB har panden mod muren – det kræver 2 sejre for at have en chance for top 8, men det ser jeg ikke ske imod to stærke modstandere. 2 nederlag ligner det desværre for nordjyderne.
Kalkuleret pointhøst: 17 point
Kalkuleret placering: 11

11. Silkeborg – 16 point
Manglende kampe: SønderjyskE (V) & Horsens (T)
Det kræver to sejre for at have den mindste chance for at nå top 8, men selv 6 point giver ingen stor chance for at nå top 8 – de øvrige resultater skal flaske sig! Jeg tror at Silkeborg matematisk er ude efter 14. runde og derfor bliver den en sidste runde uden meget på spil.
Kalkuleret pointhøst: 19 point
Kalkuleret placering: 10

Top 8 forudsigelse

Aftenens runde bliver utroligt spændende, og det kan meget vel ende med at jeg får denne top 8 helt forkert. Umiddelbart har FCK det nemmeste kampprogram ift. deres direkte konkurrenter, og derfor tror jeg de kan tage en snæver 1. plads efter AGF mistede hele 6 point i går. Dog kan FC Midtjylland kampen gå begge veje, så en 1. plads er absolut ikke sikker!

AGF og Vejle har hinanden i aften, og det betyder at der ryger nogle point ud af toppen – jeg tror Vejle tager den. Selvom Randers vinder begge kampe i aften tror jeg ikke det er nok til at snige sig ind i top 4, men kampene er så tætte at alt kan ske. Jeg tror vi kommer til at se at målforskellen bliver afgørende for flere placeringer.

1: FCK
2: AGF
3: Brøndby
4: Vejle
5: Randers
6: Lyngby
7: AC Horsens
8: FC Midtjylland

Husk: Denne artikel er skribentens egen vurdering og altså ikke nødvendigvis 100% præcis.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.