Sikke en introduktion til de helt nye og kommende ‘Icons’. I FIFA 18 Ultimate Team kan du officielt spille med ingen ringere end Diego Maradonna, Pelé, Thierry Henry, Ronaldo Nazário og Lev Yashin.

Tidligere på ugen løftede EA Sports sløret op for de kommende ‘FUT Icons’, der højst sandsynlig bliver udskiftningen til de efterhånden velkendte ‘Legends’. Her til aften forkælet os ved at introducere de i alt første fem af slagsen – og der er flere på vej.

Rights: EA SPORTS FIFA.

Fire legendariske angribere og én legendarisk målmand har vi nu fået bekræftet vil være at finde i FIFA 18 Ultimate Team. Der er her tale om Diego Maradonna, Pelé, Thierry Henry, Ronaldo Nazário og ikke mindst den russiske målmand, Lev Yashin. Med andre ord fire helt nye spillere, vi aldrig har set før i spillet, mens Pelé ganske fortjent har fundet sin vej til det populære game mode endnu en gang.

I EA SPORTS FIFAs Twitter-opslag skriver de yderligere, at flere ‘FUT Icons’ vil blive introduceret i løbet af sommeren, og med så forrygende en start er der i den grad noget at glæde sig til.

Du kan på dette link læse mere om de kommende legende-kort, som i øvrigt også vil være til stede på PlayStation 4, mens du herunder kan se en introduktionsvideo af de fem nye spillere:

Hvem tror du bliver annonceret?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.