dmbanner
DM er på trapperne, og Sports-Gaming.dk er selvfølgelig til stede for at give jer det bedste fra dagen. Som tidligere nævnt, så står vi for de fire Fifa 15 turneringer, som afvikles på dagen, og vi skal desuden bidrage med live dækning i form af streaming og nyhedsdækning.

Sammen med Papproduction kommer vi til at have et komplet streaming setup, som sender live fra kl. 11.00, og til finalerne er afsluPrintttet ved 18.30 tiden. I studiet har vi Jesper, som også styrede sagerne ved Aalborg Open, og som medkommentator vil han have forskellige kompetente Fifa spillere; fx. Daniel Barnewitz, som er en af outsiderne til DM titlen. Se sammendrag af Aalborg Open.

På streamingkanalen vil alle scenekampene blive kommenteret, og samtidig vil vi have reportager fra dagens aktiviteter, interviews med spillere og arrangører, og samtidig vil vi løbende svare på spørgsmål og kommentarer, som kommer ind live.

Alle de spillere, der er seedet og dermed spilbare hos Unibet, bedes alle indfinde sig på vores stand imellem 9.30 og 10.30 for at få taget et profilbillede, som vil blive brugt i livedækningen. Sker dette ikke, vil der ikke komme billede på skærmen, når/hvis I kommer på scenen og spiller, og det er jo altid federe, at det ser godt ud på tv.

Vi streamer live fra kl. 11.00 på lørdag, og vi håber, at I vil følge med og løbende stille spørgsmål.

Se streaming herunder eller i den fulde version her, som også indeholder chat.

Watch live video from Papproduction www.twitch.tv

[td_block4 tag_slug=”dm2014″ limit=”8″ custom_title=”Seneste DM nyheder”]