Kilde: Unsplash

eSports er varmt som aldrig før, og flere gamere er begyndt at interessere sig for den professionelle side af spiluniverset.

eSports bliver mere populært for hver dag der går, og jo mere opmærksomhed der kommer jo flere penge bliver involveret. Specielt præmiepuljerne er værd at bide mærke i. Gamere kan vinde millioner af kroner blot ved at vinde en turnering, og flere spilentusiaster er begyndt at interessere sig for hele showet omkring eSports. Vi kigger her nærmere på, hvad det er der gør eSports så populært.

Sjove personligheder på streamingtjenester

Streamingtjenester som Twitch og YouTube har gjort det muligt for gamere at connecte med andre gamere. Mange af streamerne gør et fantastisk stykke arbejde, og har været gode til at skabe inspirerende og underholdende videoer. De fleste af dem har også fantastisk humor, og det er derfor ikke overraskende, at de er blevet så populære som de er.

En af de mest populære YouTubere nogensinde er svenske PewDiePie, der er blevet kendt på at kommentere på gaming. Han er virkelig god til at opbygge et forhold til hans følgere, og interagerer godt med dem på tværs af platforme.

Kilde: Unsplash

Selve spillet

Folk elsker gaming, og det er nok den primære årsag til at eSports er blevet så populært som det er. Mange eSports fans bruger deres penge og fritid på at spille spil. For at blive bedre til disse spil ser de videoer på YouTube, hvor professionelle gamere viser dem tricks og tips. Der er nemlig masser at lære fra de professionelle i forhold til strategi og taktik, og spilentusiaster elsker det. Spillene er generelt også blevet meget bedre med årene, og underholdningsværdien er således i top.

Det er blevet muligt at oddse på eSports

Den store interesse har også gjort det muligt at oddse på eSports. Det kan lade sig gøre på mange forskellige typer af spil. For eksempel kan man oddse på FIFA (Esoccer), som er et af de mest populære spil nogensinde.

Meget af det skyldtes selvfølgelig, at fodbold er den mest populære sportsgren i verden. Fodbold er derfor også den mest populære sportsgren at oddse på. Millioner af mennesker fulgte med da Chelsea slog Manchester City i Champions League finalen, og mange af dem forventes at følge med igen når den nye sæson starter op. De fleste tror at Manchester City her lykkedes med at få revanche. Kigger vi igennem de forskellige sportsvæddemål på bet365, står det også klart at City i begyndelsen af juli 2021 er den helt store favorit til at vinde Champions League til odds 3.75. De har en fantastisk trup, og selvom det ikke skulle lykkedes dem at hente Harry Kane, som der ellers har været snak om, så står de med gode kort på hånden.

Selvom om fodbold er den mest populære sportsgren ændrer det ikke ved, at der er masser af fart på eSports, der stadig bliver mere og mere mainstream. Turneringer skyder desuden op over det hele, og mange af dem bliver vist i TV og på forskellige streamingtjenester. Vi kan derfor forvente, at der nok kommer endnu flere odds på eSports i fremtiden.

Gaming har altså gennemgået en markant udvikling igennem de seneste år, og eSportens popularitet kommer kun til at vokse med tiden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.