En ødelagt controller, en ødelagt stol, en masse pakker indeholdende seks blå kort og en mirakuløs hund, der redder dagen. Denne pack opening har det hele.

Det regnede med blå kort, da YouTuber, ‘Wroetoshaw’, forleden åbnede den ene pakke efter den anden i FIFA Ultimate Team. Og i sidste ende, kunne englænderen da også skabe den uden tvivl vildeste pack opening, vi nogensinde har overværet og fået dokumenteret på video.

Helt alene om den var han dog heller ikke, eftersom FIFA-YouTuber ‘ChrisMD’ holdt ham med selskab og blandt andet hjalp med at finde et par af de eftertragtede kort. Samtidig blev Wroetoshaw også udstyret med FUT Champions top 100-rewards, som indeholdte intet ringere end hele seks Team Of The Season-kort. Disse havde han nemlig fået fornøjelsen af at låne fra ugens top 100-spillere, der, som følge af det, får, hvad man må kalde et stort ‘shout-out’, da videoen i skrivende stund har over en halv million visninger.

Den bedste pakke på dagen blev åbnet af Wroetoshaws nye “flatmate”, hunden Herbert, der blev løftet ind og fik æren af at åbne pakken med sine poter for så at måtte forlade rummet kort efter, da dens ejer ikke ville skræmme den med sin reaktion.

Videoen kan ses herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.