Lørdag d. 13. januar dannede Gigantium i Aalborg rammerne om det store lan Geeks Gone Wild – her var flere end tusind computerspillere samlet, og samtidig var 99 FIFA-spillere mødt op for at dyste om sejren og de 10.000 kr. i FIFA-turneringen.

Deltagerfeltet var en god blanding af unge nye spillere og de mere garvede spillere som vi ser mange gange hvert år. En af de helt store favoritter til titlen var Mikkel ‘RæveHjorthen’ Hjorth Bach, som imellem jul og nytår vandt Elgiganten Grand Slam og som ligger nr. 1 på den danske rangliste. I slutspillet så det også længe godt ud for Mikkel da han eliminerede Kaalby, sin nuværende holdkammerat i Tricked Esser og sin forhenværende holdkammerat Malthe Dørge – i semifinalen gik den dog ikke længere da Tamer Taser tog en 3-2 sejr.

I den anden side af bracket havde vi den lokale unge helt i Alen ‘Arrow’ Barekovic fra Wicked Gaming – han skulle vise sig at gå hele vejen denne lørdag i Aalborg. I slutspillet blev Aaby, TrylleBrylle, Lukas Andersen og TheKid slået ud, og i semifinalen stod han overfor Niels Kristian ‘Creative_Larzen’ Larsen som havde spillet imponerende igennem hele turneringen. Mod Arrow gik den dog ikke længere, og et nederlag på 3-1 betød bronzekamp mod RæveHjorten som sidstnævnte vandt 4-1.

Finalen stod altså imellem to unge talentfulde spillere i Arrow og Tamer – det blev dog ikke så spændende som man kunne have håbet, og Arrow kunne med en 4-0 sejr sikre sig de 10.000 kr.

Der skal lyde et stort tillykke til alle i top 3, og en stor tak til alle der mødte op i Gigantium.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.