Der er ikke lang tid til Aarhus Open, og her op mod turneringen vil vi lave interview med forskellige spillere og hold. I dag har vi snakket med Copenhagen Wolves’ manager, Simon Juul, omkring hans tanker frem mod turneringen.

Spillerne på Copenhagen Wolves har på det seneste præsteret rigtig godt. Mathias “Revi” Iversen blev nummer 3 til Pricerunner Cup, Daniel Barnewitz fik to 2. pladser på cruise, mens Lars “Primeturbo” Korreborg fik en 2. plads til Pricerunner cup samt vandt Midtjysk Mesterskab og en af turneringerne på cruise. Det er altså et hold, der kommer i topform, og manageren Simon føler da også, at holdet er klar til turneringen.

“Hej Simon. Aarhus Open er lige om hjørnet, og dine spillere hos Copenhagen Wolves har leveret rigtig godt til de seneste turneringer. Hvad er dine forventninger til holdet i Aarhus?”

“Hej Lasse. Jeg føler, at mine spillere er klar til opgaven, og at de kan fortsætte den gode stime med to pladser på podiet til hvert eneste event vi har været til. Selvfølgelig afhænger meget af det af lodtrækning, men jeg ser os bestemt være en god del af toppen til sidst på dagen.”

“Alle ved, at i har en stjerne lineup med store spillere over hele linjen. Ser i CULT Cola FIFA Tour turneringerne som “must win” turneringer?”

“Jeg ser ikke nogle turneringer som “must win”. Vi ved alle, at FIFA 15 er et random spil, og at alle kan ryge på tilfældigheder, når det er BO1. De eneste forventninger jeg har er, at se drengene støtte hinanden, og vise nogle af grundene til, at vi er med i den absolutte elite.”

“August leverede ikke sit topniveau til sin seneste turnering. Hvad gør verdensmesteren for, at øge sit niveau frem mod turneringen, og har du som manager gjort en indsats?”

“Agge spillede en fin turnering, men havde valgt det forkerte hold. Han kom frem til de rigtige chancer og leverede solidt forsvarsspil hele vejen igennem. Desuden var presset, som altid, udelukkende på hans skuldre, da han kun kunne skuffe. Jeg har efterfølgende haft et par snakke med Agge og turneringsafviklere for, at sikre optimale forhold for alle spillere, da der var alt for mange forstyrrende elementer i hans sidste.”

Med de mange seneste sejre fra spillerne til store turneringer, vil det være spændende at se om de kommer til at opretholde dominansen til CULT Cola FIFA Tours.

Hvis du ser drengene fra Wolves som de store sejrsherrer til Aarhus Open på søndag, skal du måske overveje at oddse på dem – pt. er favoritterne fra de københavnske ulve August ‘Agge’ Rosenmeier med odds 1,45 og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg med odds 4,50.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.