I løbet af de seneste par år er det i høj grad blevet mere og mere populært både at se, spille sportsspil på konsoller og online, men så sandelig også at placere odds væddemål på forskellige typer af spil. Se bare på hvor den måde hvorpå det danske Counter Strike hold Astralis har gået sin sejrsgang over hele verden. For nylig kunne de sågar spille foran et stopfyldt Royal Arena i København. Dette er en intet mindre end fantastisk udvikling. Og vi er selvfølgelig i allerhøjeste grad med på vognen og holder øje med udviklingen. 

Man kan hver eneste dag finde forskellige spændende events at følge indenfor mange forskellige sportsgrene. Et af de mest populære websites til dette formål er selvfølgelig giganten Twitch som rummer et enormt udvalg af fristelser til alle som er vilde med forskellige former for e-sports. Hos Twitch finder du både de klassiske typer af streaming med forskellige online spilleautomater – men også masser af muligheder for at følge med i for eksempel Fifa, Counterstrike og Fortnite, når dygtige og spændende spillere fra hele verden giver den gas på hjemmesiden, med masser af aktion, sjov og spænding.

Også de utallige bookmakere som der efterhånden er på markedet er så småt ved at få øjnene op for de mange muligheder der ligger indenfor e-sports. Indtil for relativt nyligt var det ikke så usædvanligt, at selv de største bookmakere reelt set ikke tilbød muligheden for, at placere odds væddemål på e-sport. Dette har i de seneste par år dog ændret sig ganske drastisk. Dette skyldes selvfølgelig, at det er gået op for de mange bookmakere, at der ligger et enormt uudnyttet marked og venter på dem; der er med stor sandsynlighed mange med interesse for e-sport som ikke tidligere har placeret væddemål på odds og lignende. Derfor kan det ganske sikkert sagtens betale sig at tilbyde spil på netop e-sport.

Hos den store bookmaker ComeOn er der for eksempel rig mulighed for at placere væddemål på en lang række af forskellige e-sport begivenheder. ComeOn betting på e-sport foregår på præcist samme måde som når man placerer væddemål på for eksempel en fodboldkamp, så der er ikke så meget nyt at skulle sætte sig ind i.

Vi benytter vi os af en lang række forskellige hjemmesider for at holde os helt opdateret omkring hvad der foregår på markedet. Et eksempel er den danske E-sport Danmark som beskæftiger sig indgående med snart sagt enhver type af e-sport på det danske og internationale marked. Ser vi ud over de danske grænser er en side som International E-sport Federation intet mindre end en guldgrube af informationer. Vi kan kun anbefale alle vores læsere til, at holde sig opdateret på disse sider, og selvfølgelig lige her på din foretrukne sports gaming hjemmeside, Sports-Gaming.dk

Vi håber at denne korte artikel har givet dig mod på at begive dig ud i den spændende og potentielt indbringende verden der består i at placere odds væddemål på e-sport. Glem ikke, at de fleste bookmakere giver dig en bonus så du kan komme ordentligt i gang med dine spil.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.