KiDS Coolshop Silkeborg lagde i dag butik til den helt store KiDS Coolshop Gaming Tour finale, hvor 13 af landets helt store FIFA talenter skulle dyste om en kæmpe pokal og et gavekort til Coolshop på 3.000 kr.

Efter et utal af forrygende kampe med alt lige fra en 7-7 kamp, der skulle afgøres i straffespark, til det faktum at ikke en eneste af dagens 12 knockout kampe endte med et clean sheet, så skulle dagens vinder i sidste endte findes mellem Nikolaj Sylvest, vinder af KiDS Coolshop Horsens, og Anders Vejrgang, vinder af KiDS Coolshop Frederikshavn og Aalborg.

Her trak Anders Vejrgang, for tredje KiDS Coolshop turnering i træk, det længste strå med en 4-3 sejr efter en intens kamp med vilde mål og spil på et rigtig højt niveau, hvilket betyder, at han dermed gik igennem 20 ubesejrede kampe, herunder 19 sejre, på årets Tour. Nikolaj Sylvest var kommet til finalen efter en semifinale sejr over vennen Morten Sylvest, der ellers i deres kamp formåede at give ham kamp til stregen med en af dagens mange udlignende scoringer i 90 min.

I kampen om bronzemedaljen vandt netop Morten over Marko Rasmussen, KiDS Coolshop Silkeborgs hjemmebanehåb, der altså i dag måtte tage til takke med en meget flot 4. plads.

Der var desuden besøg af JKFIFA, hvor deltagere som tilskuere alle havde muligheden for, at udfordre ham til en FIFA kamp, hvilket var en mulighed som hele 17 valgte at benyttede sig af. Her var flere forskellige hold oppe af vende med alt lige fra Lyngby og Aston Villa til Arsenal og Real Madrid. JKFIFA stod også bag fremragende kommentering af de to semifinaler, bronzekampen og finalen.

Med hele 498 tilmeldte spillere fordelt rundt i de 9 KiDS Coolshop butikker siger vi tak til deltagere, forældre og ikke mindst KiDS Coolshop for en helt fantastisk tur som altså i dag kulminerede med en forrygende landsfinale. Igen skal der lyde et stort tillykke til Anders Vejrgang!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.