3. del af Summer League 2014 – Powered by Sports-Gaming.dk på Dansk FIFA Liga løb af stablen mandag aften. Her var 51 spillere mødt op, for at optjene point til det store leaderboard. Der var igen mødt flere gengangere op til turneringen; spillere som Paw ’Wap’ Bertelsen, Lars ’Primeturbo’ Korreborg, Dennis ’Norden’ Nordenbøl og Vuk ’Messikrkic’ Rajovic var nogle af dem der var dukket op igen.

Se slutspillet

Der var også andre prominente navne, såsom Peter ’KongMoelgaard’ Mølgård, Dennis ’Dcakici’ Cakici, ’Ennyzor’, Christian ’Corell’ Corell og ’elskerfck’. Det skulle altså tyde på, at det ville blive en meget hård turnering. Alle de ovenstående spillere viste også fine takter og gik alle videre fra gruppespillet, undtaget ’Corell’ og ’Norden’, der måtte gå ud af turneringen efter 3 kampe spillet. Men allerede i 1/16 finalerne var der flere af navnene der måtte sige farvel. ’Wap’, ’Ennyzor’, ’KongMoelgaard’ og ’Messikrkic’ var nogle af de prominente navne der tabte deres kamp.

I 1/8 finalen var det ’Dcakici’s tur til at sige farvel. Han tabte sin kamp til ’elskerfck’ 1-2. ’Primeturbo’ gik ligeledes videre fra denne runde med en smal 1-0 sejr over ’fifa14x003’. Netop disse to spillere skulle nu stå overfor hinanden i kvartfinalen. Det blev en meget tæt kamp, hvor elskerfck kunne trække sig ud som sejrsherre med en 4-3 sejr. Det blev altså ikke til en 3. turneringssejr for Primturbo denne gang. I semifinalen stod elskerfck overfor en gammel kending ’Pilm94’, der tidligere i turnering blandt andre havde slået Claes ’CH66DK’ Hansen ud af turneringen. Elskerfck viste sig dog at være for stærk for Pilm94, der tabte kampen 2-5. Elskerfck var altså klar til finalen. Her ventede ’RageBrutality’, der i sin semifinale vandt 5-0 over ’KasperPoulsen99’. Begge spillere med en stærk offensiv under turneringen kæmpede begge for at hive sejren hjem. Det blev da også en tæt affære, men elskerfck vandt kampen 2-1.

Vi spurgte Danni ’elskerfck’ Jensen om, hvad han tænkte om nogle af de andre stærke konkurrenter der deltog i turneringen:

“Jeg bekymrer mig aldrig rigtig om hvem der stiller op i turneringerne. Jeg forsøger at spille mit eget spil, og tage en kamp ad gangen uanset modstander. Når det så er sagt, er det ingen hemmelighed at nederlaget på 5-1 fra Aalborg Open sad i baghovedet, da jeg så jeg skulle spille mod primeturbo i kvartfinalen. Jeg forsøgte at vende kampen til revanche i stedet for at være bange. I sidste ende kunne jeg trække mig sejrrigt ud af opgøret og det var dejligt oven på en snitter i Aalborg.”

Leaderboard for turneringsrækken er nu opdateret

Næste turnering er på fredag, og det kan der læses mere om her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.