I løbet af natten er den første nye FIFA 17 Trailer udkommet, og med til den er der store løfter omkring et endnu bedre spil, der bliver løftet til nye højder.

Traileren for det nye FIFA 17 har titlen Football Has Changed. Og med de ændringer, som EA SPORTS har planlagt, kan det absolut blive en realitet. EA SPORTS har valgt at deres nyeste spil i FIFA-rækken skal baseres på deres kraftige “Frostbite™”-spilmotor. Hvad kommer det til at betyde for selve spillet, har EA udgivet en pressemeddelelse om. De kalder det for “en af industriens førende spilmotorer. Frostbite leverer autentisk, virkelighedsnær action, tager spillerne ud i nye fodboldverdener og introducerer fans til karakterer fyldt med dybde og følelse.”

David Rutter, vicedirektør og producer af FIFA, udtaler dette omkring det nye spil: “Frostbite gør en helt ny verden af muligheder tilgængelig for FIFA-franchisen og dens fans. Vi har aldrig været så spændt som vi er i dag omkring fremtiden af fodbold og de oplevelser, vi kommer til at levere i FIFA 17.” EA SPORTS har også allieret sig med fire af verdens største fodboldspillere: Anthony Martial, James Rodriguez, Eden Hazard og Marco Reus. Dette er for at forbedre performance inde på banen endnu mere. Hvis du ønsker at se den korte teaser-trailer, så kan du se den i videoen her i artiklen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *