Ifølge FIWCs udmeldinger skal alle deltagere have valgt deres to landshold inden 31. januar, men hvilke skal danskerne vælge? Det har vi fået Lars ‘Primeturbo’ Korreborg til at hjælpe med.

Med et CV, der tæller top 16 ESWC 2014, vicedanmarksmester 2015 og nummer 2 på den danske rangliste, findes der ikke mange bedre muligheder, hvis man skal blive klogere på det at spille i en stor international turnering.

Og netop dette skal danske Mohamad Al-Bacha og forhåbentlig August ‘Agge‘ Rosenmeier, som lige nu venter på at komme gennem sikkerhedstjekket efter at have opnået den bedste mulige score i den sidste kvalifikation til FIFA Interactive World Cup, som spilles i New York 20.-22. marts. Allerede 31. januar skal alle spillere dog have indskrevet de to landshold, som de ønsker at benytte, og dermed er det ved at være sidste udkald for at finde de to hold, som man vil sætte sin lid til. Vi spurgte derfor Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg til råds for at finde de bedste muligheder for de to danskere, og førstevalget var der ikke meget tvivl om:

“På baggrund af min ESWC deltagelse og internationale sejr i Tyskland, så vil jeg mene, at Bacha skal vælge Brasilien som førstevalg, da de har fart til det høje presspil,  et teknisk stærkt angreb og selvfølgelig en stærk defensiv. Det andet hold jeg vil vælge er England. Bacha og jeg har snakket om, at de er utrolig gode, og med den fart og fysik, de har over hele linjen, så er de et vanvittigt hold,” fortalte Primeturbo, før snakken gik på Agge, såfremt han går gennem kontrollen:

“Agge skal også vælge Brasilien som første valg. Det siger jeg pga. han er så uhyggelig stærk teknisk, og med et godt forsvar har vi set, at Agge altid er med, når det er sjovt. Agge’s andet hold skal være Frankrig, fordi jeg ved, at han kender det hold rigtig godt i FIFA 16. Han vandt ESWC med holdet, og jeg ved, at Agge føler sig tryk ved at vælge hold han har præsteret med i forvejen. Jeg tror, at Frankrig er godt valg for Agge, da de har kvaliteter på samtlige positioner, og et balanceret hold er nøglen til sejr, men ingen ved bedre end Agge hvem der er bedst at tage til en sådan begivenhed.”

Når man træder ind på scenen til en så stor turnering, vil der altid være stor opmærksomhed og et naturligt pres på spillerne. Dette oplevede Primeturbo også i Paris tilbage i 2014, hvor han alligevel formåede at nyde oplevelsen og bragede gennem dødens pulje med flere af verdens bedste spillere.

Da jeg var til ESWC, var jeg imponeret da jeg ankom, men selve følelserne kom først efter jeg havde vundet gruppen. Rejsen derned og omgivelserne var simpelhent utrolige, og jeg kunne slet ikke tænke på, hvordan jeg skulle præstere, og det gjorde, at jeg hyggede mig og nød begivenheden. Jeg håber, at Bacha vil tage imod råd fra Agge, da han var en stor hjælp for mig og virkelig er skyld i det FIFA år, jeg havde. Agge er en fantastisk mentor, og Adel og Hassan skal nok hjælpe til, så vi kan få endnu en dansk VM titel hjem. For Bacha handler det om ikke at være nervøs. Jeg ser Bacha som favorit lige efter Agge, da han kan alle de små tricks i spillet og sjældent misser en chance. Jeg har også et råd til Agge, og det er, at han skal udnytte sin favoritrolle til at psyke de andre, for jeg tror ikke, at der er nogen, som kan slå Agge i år, hvis han træner intensivt op til turneringen og holder begge ben på jorden”, lød det afsluttende for Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg.

Mens Agge vandt FIWC i 2014 og endte på 3. pladsen sidste år, er det blot Bachas anden udenlandske turnering nogensinde. Hvis du vil se, hvordan det gik for Primeturbo og Agge i gruppespillet sidste år, kan du se et sammendrag i videoen under artiklen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *