Det var et stykke tid siden jeg modtog en pakke fra Post Danmark. Jeg vidste ikke, da jeg modtog pakken, hvad der ville være deri. Pakken kom fra siden Geekunit.dk, og udenpå var der deres eget brandede tape, hvorpå der stod: ”Warning: Awesomeness inside!” Om dette er sandt eller ej, må du følge med i resten af anmeldelsen for at se.

Billedet er taget fra YouTube.

Billedet er taget fra YouTube

Efter et par dage, hvor jeg havde en masse andre sideløbende projekter, fik jeg endelig tid til at åbne for pakken og se lidt på indholdet. Pakken indeholdte et Razer Kraken headset, specielt designet til Xbox One. Et headset, jeg tidligere har kigget på, da det efter forlydende har rigtig god komfort, god lyd og generelt bare er et godt headset til en god pris. Jeg er en fyr med ret store ører og et ret stort hoved, så det første kriterie, jeg har til mine headsets er ret simpelt: Er det stort nok? Uanset hvor stort dit hoved er, så kan Razer Kraken sagtens snige sig over toppen af hovedet. Det er ekstremt fleksibelt og kan tage lidt slag, ligesom ørekopperne er helt vildt gode. Ikke bare er de store, men også meget, meget behagelige. Jeg har tidligere været ”all in” for SteelSeries, men med Razer Kraken kan man virkeligt mærke, at det sidder der. Skummet, der er gemt under læderbetrækket er det bedste, jeg nogensinde har haft omkring mine ører. Jeg prøvede alt dette lang tid inden, jeg overhovedet smed stikket i controlleren og gik i gang med selve lydoplevelsen.

Og det næste skridt var netop dette. En ting, jeg altid frygter ved tilbehør til maskiner, der ikke er computeren, er frygten for at de ikke virker som ”Plug and Play”. Hvad gør man, hvis der er software, der skal installeres? Her er Kraken din allerbedste ven. Du får et meget lille control pad, du smider i bunden af controlleren, som styrer volumen, mikrofon samt gruppechat over Xbox. I den er der en lille AUX-indgang, som du kan smide headsettet direkte i. Dernæst skal controlleren og Xboxen forbindes via et kabel, som naturligvis også følger med. Så går der cirka 30 sekunder, og vupti, så virker headsettet. Det er så simpelt, men alligevel virker det. Derfor er det en fornøjelse at bruge det, hver eneste gang.  Også efter første gang skal man bare smide headsettet i, så går der maks 10 sekunder, før det virker.

Forza Horizon 2

Screenshot fra Forza Horizon 2

Men hvad er det vigtigste for et headset? Lyden. Altid. Og hvordan er lyden i headsettet? For at teste dette startede jeg med et spil, hvor lyden er essentiel: Forza Horizon 2. Bilspil lægger altid stor vægt på lyddelen, uden at jeg nogensinde før har forstået hvorfor. Ja, selvfølgelig skal motoren lyde godt, men det er vel også det hele. Jeg har sjældent taget så meget fejl. Dette headset giver en oplevelse i bilspil, som jeg aldrig har haft før. For det første kan jeg lige pludselig høre alle detaljer, som jeg på ingen måde kunne have hørt uden headset på. Det giver en ekstra dimension at høre alle de detaljer, som skaberne af spillet har lagt i. Jeg vidste eksempelvis ikke, at det var tydeligt at høre undervognens skrabende lyde, når man kørte over græs og planter – men alle disse små detaljer får man med, når man bruger et headset. Og så gør det jo heller ikke så meget, at lyden i headsettet er fantastisk. Lyden af en klassisk amerikansk muskelbil, der banker afsted med Mozart i baggrunden er fuldstændig uovertruffen. Jeg har testet med masser af musik fra spillet samt masser af biler, men oplevelsen er god uanset hvordan man vender og drejer det.

Crowd

Billede fra publikum i FIFA

Naturligvis skulle headsettet også testes i FIFA. Jeg har altid været af den overbevisning, at FIFA er et spil, hvor det kun er det visuelt smukke ved fodbold, der er vigtigt. Men hold nu op, hvor jeg tog fejl. Den stemning, der er på verdens største stadions, er gengivet til perfektion gennem spillet, og dette er noget, der er gået fuldstændig forbi min næse, indtil jeg faktisk prøvede Razer Kraken. Lyden er fuldstændig perfekt i headsettet, og gengiver stemningen. Lige pludselig er alle publikumsråbene tydelige og fyldt med følelse. FIFA med dette headset er ingen dårlig idé. Dette headset er faktisk godt til alt. Lyden er genial, mikrofonen leverer en god lyd uden forstyrrelser og headsettet bliver ikke ubehageligt. Selv efter flere timers brug.

Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse med headsettet. Det har spillet fantastisk lyd, og uanset hvor meget jeg har brugt det, er jeg aldrig blevet træt af det. Jeg kan kun takke Geekunit.dk for at levere sådan et fantastisk headset til mig – det er ikke sidste gang, jeg skal have mig et Razer-headset.

Hvis du også er interesseret i at få et headset som dette, så klik på dette link. Hvis du vil se flere produkter fra Razer, kan du klikke her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *