Lars ‘Primeturbo’ Korreborg var sidste år til ESWC, hvor han tog fusen på alle og endte på førstepladsen i sin gruppe. I år skal Jeppe Rindom afsted, men hvordan håndterer man sit første internationale event som en kæmpe underdog? Det har Primeturbo givet os svaret på.

Lørdag var en god dag for den 17-årige Jeppe Rindom, som tog turen fra København til NPF i Fredericia for at deltage i kvalifikationen til ESWC 2015. Her gik københavneren hele vejen og skal derfor til Paris om under en måned, hvor han skal repræsentere Danmark sammen med August ‘Agge‘ Rosenmeier. Udover DM og lørdagens kvalifikation er det dog første gang, at Jeppe Rindom deltager i en stor turnering, og dette er endda en turnering, hvor de allerstørste navne dukker op. Så hvordan skal man håndtere situationen, når man pludselig sidder over for folk som verdensmesteren Abdulaziz ‘MrDone‘ Alsheri, Gfinity-mesteren Spencer ‘Gorilla‘ Ealing eller den forsvarende mester, Navid ‘AdamanT‘ Borhani?

Der er 3 ting, som jeg vil fremhæve, der lykkedes i gruppespillet sidste år. Det første er, at det er vigtigt at holde fokus og ikke blive distraheret af en irriterende modstander eller nogen, der går og råber bag dig. Det næste er, at det er vigtigt at kæmpe til dommeren fløjter. Det gjorde blandt andet, at jeg fik uafgjort mod Tass i 92. minut sidste år. Den sidste ting er, at du skal have heldet med dig. Jeg var heldig i gruppe sidste år, men det skal der også til for at vinde. AdamanT var også heldig i hans gruppe, men han gik altså hen og vandt, så held spiller en stor rolle. Dit niveau skal selvfølgelig også være der“, mente Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, som sidste år vandt sin pulje foran store stjerner som Tassan ‘Tass‘ Rushan, Brian ‘VitalityBrian‘ Savary og Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje.

Forberedelsen hjemmefra er dog også vigtig, og specielt én ting skal man være forberedt på, når det hele går løs.

ESWC er ikke noget man bare forbereder sig til, men jeg vil anbefale Jeppe at vænne sig til at spille mod modstandere, der vil gøre alt for at psyke en. Man skal dog også være forberedt på en utrolig larm, som også ramte mig sidste år. Det er meget vigtigt at kunne lukke larmen fuldstændig ude. Det tror jeg dog, at Jeppe er i stand til, og jeg tror også, at han vil gøre det rigtig godt nede i Paris”, fortalte Primeturbo, der samtidig har en tro på, at Jeppe Rindom sagtens kan gøre en god figur dernede.

Jeppes succes kommer meget an på gruppen og på træningen op til turneringen. Jeg tror dog, at Jeppe vil gøre det mindst lige så godt som jeg gjorde det og komme videre fra gruppen. Jeppe minder mig lidt om Navid fra sidste år, fordi man intet forventer af ham og så kan han noget, som vi andre ikke kan. Jeppe lykkedes rigtig godt med løb fra baglinjen og ind, da han kvalificerede sig, og det skal han fortsætte med. Hvis han gør det, så skal det hele nok blive godt.”

Det er dog ikke kun turneringen, som Jeppe kan se frem til i Paris. ESWC indeholder mere end bare FIFA, og spil som CS:GO, World of Tanks og League of Legends vil også garantere en masse larm og en vanvittig stemning blandt flere tusinde mennesker, som alle er samlet for at følge E-sporten i fulde drag. Dette var også noget, som Primeturbo lagde mærke til sidste år.

Oplevelsen af at være til ESWC er ikke til at beskrive. Det er noget, der skal opleves, og man skal virkelig nyde det. At man går ind i hallen, hvor der sidder 10.000 mennesker og kigger på hovedscenen, er virkelig vildt”

ESWC afholdes fra 28. oktober til 1. november i Paris. Følg med på Sports-Gaming i de kommende uger og ikke mindst under selve eventet, hvor Sports-Gaming vil være der for at dække hele turneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.