Søndag d. 9. august afvikles Sports-Gaming.dk Odense 2v2, og nu er vi klar til at annoncere præmierne til turneringen.

Som vi fortalte da vi annoncerede turneringen, så ville fokus for denne 2v2 turnering mest ligge på hyggen og det sociale samvær og knap så meget på præmierne. Dog lovede vi selvfølgelig stadig at vi nok skulle finde nogle præmier og det er altså lykkedes nu. Vi havde håbet på at finde en partner som ville sponsorere turneringen, men dette har desværre ikke været muligt og derfor er det bare en ren Sports-Gaming.dk turnering og derfor tages præmierne ud fra deltagergebyret og så dækker Sports-Gaming.dk de øvrige udgifter der er – vi VIL bare gerne lave en sjov 2v2 turnering for jer!

Køb billet til Odense 2v2

Præmier:

1. præmie: 1.500 kr. + 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open
2. præmie: 750 kr. + 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open
3. præmie: 250 kr. + 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open
4. præmie: 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open

Der vil desuden være forskellige spurtpræmier undervejs i turneringen. Hvis det lykkes at finde flere sponsorer inden turneringen, vil præmierne kunne stige.

Ranglistepoint:

Juryen har besluttet at der vil være point til den danske rangliste i kategori 4 – dvs. at der i alt er point til top 8 og vinderne får 800 point hver.

Overnatning:

Vi har stadig mulighed for at tilbyde begrænsede overnatningspladser fra lørdag til søndag til 200 kr. pr. person. Billetterne inkl. overnatning kan købes her, og ellers kan vi kontaktes igennem Facebooksiden hvis overnatning ønskes. Overnatning fra lørdag kan være aktuelt da vi lørdag d. 8. august afvikler den store 1v1 turnering CULT Cola Odense Open.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *