Daniel ’Shoppen-dk’ Mogensen er nok et navn de fleste SG plusmedlemmer kender til, og det blev også navnet på aftenens vinder. Daniel er en spiller der har været med til stort set alle SG plus turneringer og er tit med helt fremme, men har til gengæld ofte lige manglet det sidste, så man må da også sige at han har fortjent endelig at få sin første turneringssejr. Aftenens anden finalist var Jesper ’Pilm’ Prang, som også i sidste uge stod i finalen, hvor han tabte med overraskende 6-0 mod Claes ’KegleKongen’ Hansen. Aftenens finaleresultat var dog lige så overraskende, da Pilm tabte med hele 4-1 mod den overraskende finalist, Daniel.

Daniel Morgensen spillede dog også en utroligt stærk turnering og var oppe imod rigtig mange af de helt gode spillere i turneringen, inden han til sidst slog Pilm i finalen. I første knockout-runde blev Morten Zohner slået med 2-1 efter golden goal. Kvartfinalen var en kamp mod sidste uges finalist, Keglekongen, og også her viste Daniel sit flotte spil frem og hev en 3-1 sejr hjem. Semifinalen var en kamp mod Frederik Fredberg, som på trods af sin korte tid på Fifa scenen, allerede har vist mange eksempler på hans gode spil. Fredberg blev dog også besejret af unge Daniel.

Pilm, som efterhånden er en spiller, vi regner med i finalen, skuffede dog heller ikke i kampene optil finalen. Først blev Primeturbo slået ud i gruppen, så Bisgaard med 4-1 i kvartfinalen, imponerende 7-3 over Brondby i semifinalen, og til sidst endnu et smertefuldt nederlag i finalen mod Daniel. På trods af de 2 finalenederlag, ligger Pilm dog godt til på SG plus leaderboardet og ligner allerede nu en mand vi skal regne med i top 16!

Turneringen var med frit holdvalg, og det var derfor den velkendte Real Madrid mod Real Madrid vi så. Vi snakkede med en tilfreds vinder efter finalesejren:

-”At kunne hive den første SG turneringssejr hjem er en fantastisk følelse. Jeg har været med i SG Plus i lidt over en måned nu, og jeg føler allerede, at jeg har forbedret mig positivt. De første par turneringer røg jeg ud på en sidste plads i gruppen, men derfra har jeg været med i stort set alle slutspil og har kunnet udfordre spillere som Pilm, Brylle, Claes og mange flere.” – udtalte han efter turneringssejren, og fokus blev derefter lagt over på hans spil i løbet af turneringen:

”En af grundene til mine sejre i dag var helt sikkert min boldomgang og kynisme foran mål, men den vigtigste faktor i mit spil var mit genpres, som flere af mine modstandere havde svært ved at spille sig ud af og flere gange lavede boldtab på, som jeg så kunne udnytte. Mit genpres kunne også koste mål og var også grunden til, at jeg lukkede mål ind i hver kamp, men heldigvis var jeg træfsikker og formåede at score flere mål end mine modstandere.”

Dermed fik vi også endnu en spiller vi skal holde øje med til det kommende CULT Cola Odense Open, hvor optakten allerede er i gang, og du kan læse første artikel omkring FIFA Team Midtjyllands forventninger til turneringen her. Ønsker du selv at deltage kan der købes billet til 1v1 turneringen her og til 2v2 turneringen her, men man skal dog til at skynde sig, da der er et begrænset antal billetter tilbage.

Hvis du mener, at du har, hvad der skal til for at sætte Pilm, Shoppen-DK og de andre stærke spillere på plads, kan du købe dit helt eget SG-Plus medlemskab lige her for kun 75 kroner.