I samarbejde med DreamHack og Discovery Networks kan den danske Superliga nu løfte sløret for den officielle Superliga indenfor FIFA – “eSuperliga”. FIFA-ligaen har den største præmiepulje, vi hidtil har set på dansk jord.

Så kom den længeventede danske eSuperliga langt om længe til verden.

I eSuperliga skal de danske Superligaklubber finde sig FIFA-spillere, som skal repræsentere dem på den virtuelle grønsværn i en vaskeægte FIFA-Superliga.

Opdateres løbende: Oversigt over de nye eSuperliga-repræsentanter

Præmiepuljen lyder på hele kr. 365.000, der skal fordeles mellem de otte bedste klubber, og det er dermed den største præmiepulje, vi har været vidne til på dansk jord.

From: EA SPORTS FIFA

eSuperliga starter allerede om under en måned, nemlig fra den 5. november, og vil derefter køre syv uger frem hver mandag og tirsdag aften. Det er muligt at følge med i ligaen på streamingtjenesten Dplay, mens ligaens vigtigste kampe vil kunne ses på Canal 9.

Det vil samtidig være muligt for de deltagende FIFA-spillere udover enorme pengesummer at sikre sig point til Global Series-leaderboardet, da eSuperliga går under kategorien “Other Official League Qualifiers“, som blandt andet giver 200 point til førstepladsen. Læs mere her.

Superligaklubberne vil i den kommende tid løbende præsentere, hvem de har eller kommer til at skrive kontrakt med, men allerede nu ved vi dog, at klubber som Brøndby IF og AGF stiller op med spillere fra deres nuværende FIFA-afdelinger, mens den nye Team North-spiller her til formiddag er blevet præsenteret som FCKs repræsentant:

Følg med her på siden hvor vi forsøger at dække alle Superligatransfers!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.