Så er der kun 3 dage til at der for alvor går løs i Paris, og eOddset har nu offentliggjort deres odds på både de danske spillere, men selvfølgelig også de udenlandske.

Ikke helt uventet, er finalisterne fra sidste års finale helt i top som favoritter – August ‘Agge’ Rosenmeier og Spencer ‘Gorilla’ Ealing står begge to til odds 3,5. Lige under dem ligger et felt på tre skarpe følgere, og det er personer som ikke ville overraske det helt vilde, hvis de skulle ende med sejren. Til odds 7,5 har vi Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje, Navid ‘AdamanT’ Borhani og Sean ‘Dragonn’ Allen – et frygtindgydende felt som ingen har lyst til at møde i en kamp om sejren normalt.

Odds på ESWC her

Udover Agge, så har vi selvfølgelig også to andre danskere med, og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg giver pengene 12 gange igen mens NIcklas ‘Niller’ Stensgaard giver pengene 20 gange igen for en sejr – der kan altså godt være en god gevinst at hente på en dansk sejr i Paris.

I går blev grupperne offentliggjort, og kampene starter lørdag formiddag hvor først Agge skal i spil, og over middag er det Lars og Nicklas’ tur til at komme i ilden. Sports-Gaming.dk er selvfølgelig massivt til stede i Paris, og vi vil komme med en masse lækkert materiale i form af billeder, video og artikler.

Odds på ESWC her

Bemærk: Noterede odds var korrekte ved udgivelsen af denne artikel, men odds vil kunne ændre sig dynamisk i takt med hvordan pengene sættes på de forskellige kandidater.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *