Der blev her til aften spillet SG Plus-turnering nummer 11, og med frit holdvalg var det Nicklas ‘Niller27’ Stensgaard som løb med sejren i finalen mod Paw ‘Wap96’ Bertelsen i et spændende opgør som måtte ud golden goal.

Der blev her til aften spillet vores 11. SG Plus-turnering i 2015, og der var hele 22 tilmeldinger, selvom 2 spillere dog aldrig mødte op. Det blev derfor en lidt længere turnering end normalt, men heldigvis spillede mange med et højt niveau, som vi også har set det til for eksempel Copenhagen Games, for nogle dage siden. Det endte med en finalesejr til Nicklas ‘Niller27’ Stensgaard, som vandt et spændende opgør der måtte ud i golden goal mod Paw ‘Wap96’ Bertelsen, og derfor blev vinderen af 250 kr. samt 30 leaderboardpoint.

På sin vej til sin finalesejr blev Nicklas ‘Niller27’ Stensgaard nummer 2 i gruppespillet, som netop Paw ‘Wap96’ Bertelsen vandt, og hvor det var en tæt finalekamp som skulle ud i golden goal, var det i den grad en anden kamp i gruppespillet, hvor det blev 3-0 til Paw ‘Wap96’ Bertelsen. Derudover måtte Nicklas ‘Niller27’ Stensgaard også sejre over spillere som Mads ‘ProBisgaard’ Bisgaard og så Kent ‘TalentKent’ Brylle, som ellers var flyvende i dag med maksimumpoint i gruppespillet.

Det var muligt at få et kort interview med Nicklas ‘Niller27’ Stensgaard efter sejren i finalen:

Det lykkedes dig her til aften at vinde i en af de længere SG Plus-turneringer med hele 22 tilmeldte – var du tilfreds med dit spil og måden du vandt på i dag?

“Ja, jeg var meget tilfreds med måden jeg vandt på. Mit spil fungerede godt. Jeg var mest tilfreds med mit defensive. Det virkede gennem hele turneringen, dog skal jeg blive bedre til at afslutte.”

SG Plus-turneringen her til aften kommer oven på 2 store events med FIFA i form af først Aarhus Open og så Copenhagen Games, hvordan gik det dig her?

“Til Aarhus Open og Copenhagen Games var jeg skuffet over mit spil. Offline har jeg ikke så meget erfaring, men jeg burde havde spillet bedre til begge events.”

Med aftenens finalesejr er du nu oppe på 109 point og en samlet 3. plads på SG Plus-leaderboardet – er det noget du går efter, eller er det bare de enkelte SG Plus-turneringer du prioriterer?

“Dette her var min første SG+ turnerings sejr, tror jeg. Så det er jeg meget tilfreds med. Jeg går altid efter at vinde turneringer. At jeg ligger så højt oppe på ranglisten, kan jeg kun være tilfreds med.”

Tillykke til Nicklas ‘Niller27’ Stensgaard med sejren som vinder 250 kr. + 30 leaderboardpoint, mens Paw ‘Wap96’ Bertelsen måtte tage til takke med 50 kr. samt 20 leaderboardpoint. Det sender derfor Nicklas ‘Niller27’ Stensgaard op på en samlet 3. plads på SG Plus-leaderboardet.