Et yderst stærkt felt stillede til start da vi i aftes afholdte FUT turnering på siden. Blandt deltagerne var prominente navne som Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg fra FIFA Team Midtjylland, Mohamad Al-Bacha, som ofte præsterer godt i online turnering, men det allerstørste navn i dagens turnering var den tidligere danmarksmester Mohammed Hassan.

De tre favoritter kom alle til slutspillet, hvor Nyrnz var første mand til at tjekke ud efter at have tabt til Morten Zohner i 1/8-delsfinalen, og han skulle vise sig at gå hele vejen til semifinalen efter også at have slået nordjyden Mads ‘Bis‘ Bisgaard ud i kvartfinalen, inden endestationen blev Sema2101.

Bedre gik det for Mohammed Hassan og Mohamad Al-Bacha, som begge var tilbage i kvartfinalen, hvor Hassan tabte til Fredemus, mens Al-Bacha vandt sin kamp med overbevisende 5-0 over Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard fra FIFA Team Gram. Dermed var både Fredemus og Al-Bacha tilbage i semifinalen, og her gjorde Al-Bacha igen kort proces med en 5-0 sejr, efterfulgt af en heldig sejr på 2-1 i finalen over Sema2101.

Dermed blev vinderen Mohamad Al-Bacha, som kan glæde sig til 5 guldpakker og merchandise, mens Sema2101 må nøjes med 3 guldpakker og merchandise for sin 2. plads.

Sports-Gaming.dk glæder sig til at holde mange flere turneringer for jer i det nye år.