Efter en 2-0 sejr i finalen over vinderen af Danske Bank FIFA Cup 1v1 turneringen Alen “Arrow” Barakovic og hans makker Daniel Agassi, kunne Marienlyst eSports to nye signings Daniel “Dingo” Kristensen og Frederik Fredberg hyldes som vinder af arrangementets 2v2-turnering.

Med hele 96 spillere til start fordelt på 48 hold, var der i Aalestrup lagt op til en intens og spændende 2v2- turnering.

Turneringens gruppespil var præget af dominans blandt favoritterne. Her var der hele 5 hold gik videre med de maksimale 9 point, hvor af Rasmus Thomasberg og Emil Bach samt Frederik Fredberg og hans makker Daniel “Dingo” Kristensen hver gik videre uden at indkassere mål.

For Marienlyst makkerparret skulle det vise sig, at gruppespillet kun var begyndelsen på en fornem turnering. I deres første knockout kamp ventede Philip Elkjær og Nikolaj Lundal. Her kunne duoen fra Marienlyst trække sig sejrsridt ud af opgøret med en snæver 1-0 sejr.  I kvartfinalen lagt var der lagt op til et brag af en kamp mod Fyns Stolthed bestående af Lasse Bækkelund og Claes Hansen, som ligeledes var udråbt som en af turneringens favoritduoer. Her viste Frederik Fredberg og Daniel Kristensen sig igen som værende det stærkeste makkerpar med en 2-1 sejr.

Semifinalen bød på endnu et stjernespækket opgør. Her skulle de møde verdensmesteren Mohamad Al-Bacha og hans holdkammerat fra Tricked eSport Wahed Obayd, som på deres vej til semifinalen blandt andet havde nedkæmpet et ellers velspillende Sørbyhold bestående af Johan Gass og Magnus “Shiny” Olesen i kvartfinalen med cifrende 3-1. Med en 1-0 sejr, og endnu et clean sheet spillede Marienlyst sig i turneringens finale.

Her ventede turneringens helt store overraskelse Alen “Arrow” Barakovic fra Wicked Gaming, som sammen med sin nordjyske makker Daniel Agassi, gennem flot spil, og fabelagtige jubelscener havde tilspillet sig en finaleplads efter en semifinalesejr over de tapre legender. 

I Finalen skulle Marienlyst eSport dog vise sig at være for stærke for det nordjyske makkerpar som med en sikker 2-0 sejr kunne hyldes som vindere af 2v2-turneringen, samt en check på 3000 kroner.

Vi har efter turneringen efterfølgende haft en snak med Frederik Fredberg og Daniel Kristensen, som var yderst begejstret over turneringssejren, og ikke mindst måden sejren kom i hus, hvor forsvaret især var solidt:

Det var en virkelig stor lettelse endelig at få den første 2v2 sejr. Personligt synes jeg helt sikkert at Dingo og jeg er blandt de bedste 2v2 par i Danmark, men vi har lige manglet det sidste. Det der var udslagsgivende føler jeg helt sikkert var vores defensiv. Vi stod bund solidt. Vi lukker 2 mål ind i hele turneringen. Et sindssygt langskud fra nogen meget unge gutter og et mål, hvor jeg bogstavelig talt forærer Bacha og Wahed en tidlig julegave. Derudover formåede vi stadigvæk at vise vores kvaliteter offensivt.

Derudover sender Frederik Fredberg også rosende ord afsted mod turneringens anden finalistmakkerpar:

Agassi og Arrow overraskede mig personligt. Dem havde jeg ikke lige set i en finale, men de leverede.

Med disse ord vil vi gerne takke alle de fremmødte for en fornem 2v2-turnering.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *