I sidste ende blev det formstærke Jacob Kragelund, der kunne løbe med sejren på Viborg Stadion og dermed holde sig inde i kampen om pladserne til næste års Waoo FIFA Liga samt hive 8.000 kroner med sig hjem.

Han røg godt nok meget tidligt ud, da den første udgave af Waoo Super Sunday blev afviklet.

Men i den netop passerede weekend slog Jacob Kragelund så til igen med en fremragende præstation og spillede sig af den grund med ind i kampen om en plads i næste sæsons Waoo FIFA Liga, imens han samtidig kunne tage 8.000 danske kroner med hjem til Nordjylland.

På sin vej til finalen blev flere stærke spillere blandt andet slået ud – heriblandt en af favoritterne, Nicklas ‘Niller’ Stensgaard fra Wicked Gaming.

Ligesom alle Jacob Kragelunds andre kampe skulle kvartfinalen og semifinalen også vise sig at være nogle meget tætte kampe. Her blev det først til en 2-1-sejr mod Christian ‘Qack’ Lillebæk, fulgt op af en spændende straffesparkskonkurrence-sejr over Sebastian Pirad fra Ambush E-Sport, som dermed sendte nordjyden til finalen.

I finalen stod Jacob Kragelund overfor Magnus Olesen fra Sørby eSport, der kampen forinden formåede at vinde over Ambush E-Sports anden semifinalist, Daniel Chrøis, som bekendt havde slået Jacob Kragelund ud til første udgave af turneringen og samtidig kunne tage 3. pladsen mod sin nye holdkammerat. Og som nævnt skulle finalen også vise sig at blive en tæt kamp med slutresultatet 1-0 til Jacob Kragelunds favør.

Jeg er selvfølgelig rigtig tilfreds efter søndagens resultat og måske endnu mere efter min skuffende indsats i Vejle, hvor jeg tabte hovedet og ikke fik nogle point,” fortæller vinderen og fortsætter:

Mit spil var momentvis rigtig godt, men det flød ikke rigtig, som jeg gerne ville have det til i de afgørende kampe, hvilket var tæt på at koste mig sejren. Det kan blive bedre, men generelt stod min defensiv godt, hvilket er alfa omega for mig, og derfor er jeg overordnet tilfreds.

Som fortalt var det Daniel Chrøis, som endte Jacob Kragelunds første turnering, og vi ønskede derfor at høre, om han var glad for ikke at støde ind i ham igen.

Uanset hvem jeg møder i disse turneringer, tror jeg på egne evner, og derfor havde min tilgang til en potentiel kamp mod Chrøis ikke været anderledes, end den var mod Pirad. Mit nederlag mod Chrøis til sidste Super Sunday var min egen skyld, eftersom jeg mentalt kollapsede efter tidligt at være kommet bagud på lidt alternative måder. Derfor havde jeg også fokus på at holde hovedet koldt denne gang, hvilket også gav pote i min semifinale, som jeg ret beset skulle have tabt.

Waoo Super Sunday-turneringer er efter gårsdagens turnering bekendt nået halvvejs igennem programmet efter de indtil videre to turneringer. I disse to har 29 forskellige fået point til Waoo Super Sunday-leaderboardet, hvilket vil sige, at kun tre spillere har formået at hente point begge gange.

Af den årsag kunne gårsdagens vinder, trods han ingen point hentede i går, nu placere sig selv på en delt førsteplads. Selv håber han da også at bibeholde denne vigtige position:

Jeg vil gøre alt for at bibeholde min position i top 4. Jeg forventer ikke et kollaps fra forhåndfavoritterne igen, så det bliver bestemt ikke nemt – der er mange om buddet, og alt er stadig åbent.

Husk at følge med her på siden og på Waoo FIFA Ligas Facebook-side for at holde øje med kommende Waoo Super Sunday-turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *