Geekunit.dk Summer League er en online turneringsrække på Playstation 4 som kører hen over sommeren med ugentlige turneringer og en afsluttende finaleturnering søndag d. 14. august med gode præmier. Turneringsrækken afvikles i samarbejde med Geekunit.dk, Sony Playstation Danmark og Hungry.dk. Læs mere om turneringsrækken HER.

Ligaen vil være for Summer League medlemmer, og alle 10 turneringer giver point til et leaderboard.

Deltagelse i Geekunit.dk Summer League kræver et Summer League medlemskab – prisen er 200 kr. for hele turneringsrækken (nu nedsat til 125 kr.!) , og hvis man kun vil deltage i en enkelt turnering, er prisen 40 kr.

Næste turnering: Torsdag d. 14/7 kl. 19.00

Køb Summer League medlemskab

Tema: Bastilledagen (fransk nationaldag)

Lodtrækning imellem alle Ligue 1 hold – hold tildeles kort tid efter tilmelding. Tilmeld dig kun hvis du er indstillet på at der er forskel på holdene og at du tildeles tilfældigt hold. Det er ikke tilladt at bytte hold med andre.

Præmier:
1. præmie: 200 kr. + SpeedLink Scelus mus fra Geekunit.dk (værdi: 399 kr.) + 200 kr. gavekort til Hungry.dk
2. præmie: 50 kr.

Derudover vil der være point til top 16 på leaderboard for turneringen.

Turneringen afvikles her på siden på torsdag, og kampprogrammet vil blive vist løbende på denne side. Alle spillere bedes være klar på siden senest 18.45.

Turneringen afvikles med indledende gruppespil og efterfølgende slutspil – den endelige struktur afhænger af deltagerantallet.

Tilmelding foregår i nedenstående formular. Husk at indskrive PSN som navn!

Tilmeldingen er kun for brugere der har Summer League medlemskab, og derfor vil alle andre blive afvist. Tilmeldingen lukker torsdag kl. 17.00.


Reglementet for turneringsrækken kan findes her.

NYT! Bemærk at resultater løbende selv skal indtastet af brugerne i Toornament – ved spørgsmål kontaktes admin i chatten. Læs her hvordan der indsendes resultat.

Der vil være 1-2 admins til stede på chatten under hele turneringen, og de beslutninger som tages, bedes respekteres 100%. Ved dårlig forbindelse og tvivlsspørgsmål, kan det være aktuelt at tage beslutninger på et tyndt grundlag, men pga. tidspres kan dette blive nødvendigt.

PSFC-badge_2_no_bg

GET-Hungry-logo-greengeekunit-nakkelabel

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *