VI har længe ventet på de første ratings til FIFA 17 – og nu har EA endelig vist os de første 20 spillere og deres vurderinger til det nye spil.

Sidste års countdown startede med en 85-rated Ángel di María. I år er han også at finde, dog som nummer 37 med en rating på 87. I år starter deres countdown med en spiller, der er rated 86, og allerede fire spillere senere finder vi en, der er rated 87. I FIFA 16 var den første 87-ratede spiller på deres 24. plads. EA virker altså til at have taget et gevaldigt skridt fremad med spillernes ratings i år.

Nogle spillere, der også er værd at fremhæve, er eks. Bonucci, Dimitri Payet og Jan Oblak, der er steget med henholdsvis 4, 5 og 6 ratingpoint. Det er nogle spillere, som også har vist stor forbedring over den seneste sæson. En anden spiller, der kan være sjov at fremhæve, er Marcelo. Han har vist sig at være en af de mest driblestærke backs i verden, og for dette bliver han belønnet ikke bare med 84 dribling, der også er hans bedste stat, men også med fire-stjernede skill moves.

Hvis du selv vil se nogle af spillerne med deres nye ratings, kan du følge med her på siden, når vi annoncerer de nye spillere, eller se samtlige ratings, der er annonceret indtil videre på dette link.

Der er desuden en video, hvor enkelte spillere forsøger at forudsige deres egne ratings – se videoen her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *