Endnu en positiv weekend for de danske FUT-spillere er nu veloverstået. Læs her om nogle af de helt store præstationer i denne uges ‘Weekend League’.

De to gode venner og tidligere holdkammerater i Wicked Gaming – Daniel ‘Dingo’ Nørremark & Frederik ‘Fredberg’ Fredberg – stod for weekendens største præstationer, eftersom de ramte hele 39 sejre ud af 40 mulige begge to.

Vi har fanget Fredberg, der til dagligt spiller for DHG eSport, til en kort om sit fremragende resultat.

“Det føles fantastisk at ramme 39-1. Det er mit klart bedste resultat i FUT Champions indtil videre. Dog er jeg lidt ærgerlig over den måde jeg taber min ene kamp på, men sådan er det. Man bør ikke være andet end tilfreds med 39-1,” fortæller han om weekendens 40 kampe, og svarede herefter på, hvad det var, der fik spillet til at fungere for ham.

“Det var en kombination af mange faktorer, der gjorde at det gik så godt som det nu gjorde. Dingo og jeg var i et fantastisk humør som altid og vi hygger os sindsygt meget, når vi spiller. Det føler jeg selv har stor betydning for mit spil. Hovedårsagen er dog, at vi begge for første gang spillede med et rigtigt gamer-tv og ikke et 42′ med delay. Jeg prøvede også en ny formation af, og det var sådan set en fornuftig beslutning. Jeg er slet ikke i tvivl om. at jeg kan levere en lignende præstation igen. Jeg har ikke i nærheden af et lige så godt hold som mange andre. Når jeg først får Ronaldo, tror jeg sejrene kommer langt nemmere, og så håber jeg på det bedste til januar.”

En tredje spiller, som også fik spillet til at køre denne weekend, var Mohamad Al-Bacha fra Tricked eSport. Med en record på 38-2, havde verdensmesteren også svært ved at være utilfreds med sin præstationer trods alt.

“Jeg er okay tilfreds. Jeg håbede på 40-0, men det gik ikke desværre. I bund og grund er jeg tilfreds, jo, det var sgu okay, siden det er ren practice den her måned, og så rammer jeg top 12 til januar,” lyder det fra Al-Bacha, der i denne weekend stillede op med en anden form for central midtbane, som var langt mere defensiv-orienteret og fysisk. Vi hørte ham ad, om dette var den særlige grund til det flotte resultat.

“Både-og. Man skal have en meget box til box-agtig midtbane i FIFA 17, og denne weekend følte jeg, at jeg kunne være med defensivt, endelig. Men det er primært spillet, som går fremad, og det er lidt en kombination af alt.”

Og tror han så selv på 40-0 i den nærmeste fremtid?

“Jeg burde meget gerne kunne ramme 40-0, hvis jeg lige får råd til Messi næste uge,” slutter Al-Bacha af med at sige.

Herunder kan du se en 15 minutters lang video, hvor Mohamad Al-Bacha fortæller om denne weekends ‘Weekend League’:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *