For 5. gang byder DFDS velkommen ombord til FIFA-turnering på deres minicruise til Oslo. De sidste 4 gange har vist sig at være en så stor succes, at DFDS og hovedsponsoren Apollo allerede starter planlægningen af næste års cruise mens turneringen er igang

Men hvad er det som gør turneringen så speciel? Vi har spurgt en af de spillere der har været med hver gang.

Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg er nummer 3 på den danske rangliste, spiller for Wicked Gaming og stor fan af FIFA Cruise:

FIFA Cruise er for mig et must da stemningen er helt unik. Du kommer tæt på alle deltagere og tilskuere, og der er en fantastisk ånd i rummet, hvor alle uanset alder kan føle sig tilpas.

Lars vandt begge turneringer sidste år, og har alle de andre år sikret sig topplaceringer også.

Det specielle ved Cruise er at du næsten kun møder folk der kommer for at hygge sig, hvilket giver de bedst mulige forhold til at spille FIFA.

Selvom Lars altså har vundet begge turneringer sidste år, har alle haft mulighed for at få en del af præmiekagen. Da der spilles både A-turnering og B-turnering har alle en lige stor chance for at nå en finale, og sidste år var et par nye navne oppe og snuse til de store præmier.

DFDS valgte sidste år at give minicruise til alle der ikke havde vundet en af hovedpræmierne, og krydret med nogle lodtrækninger i løbet af weekenden, var der altså ingen der gik forgæves i land, da de ankom til København om søndagen.

Præmier

  • 2 x Gavekort til Apollo Rejser til en værdi á 10.000,-
  • Præmier fra Playstation, Telia, og FC. København.
  • CommodoreCruises til Oslo for 2 personer.
  • MiniCruises til Oslo for 2 personer​

De sidste par gange har der været fuldt hus, og stemningen har ligeledes været helt i top. Derfor er det nu du skal slå til, hvis du vil nå det inden der bliver udsolgt

Billetter kan købes her: DFDS FIFA Cruise

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *