Selvom feltet var fyldt med favoritter søndag eftermiddag til ESWC Denmark i Fredericia, så var det alligevel den noget så ukendte Jeppe Rindom, der endte med at vinde en tur til Paris.

Det var, kan man roligt sige, en dag i overraskelsernes tegn, da de 16 forhåbningsfulde danske spillere stillede op til ESWC Denmark, og med muligheden for at vinde en tur til Paris med deltagelse til det uofficielle verdensmesterskab, ESWC. Alle 16 mand havde hver især kvalificeret sig til turneringen, der blev spillet i Fredericia til Danmarks største LAN-party, ved at nå til finalen i en af online kvalifikationerne på Sports-Gaming.dk.

Setuppet var fantastisk under den store begivenhed, da det blev afholdt i et lille VIP-område tæt på indgangen til Danmarks største LAN-party, setuphvor at der var cirka 4500 mennesker, der forbipasserede og stoppede op en gang imellem for at følge nogle af landets bedste Fifa spillere.

Og godt spil, ja det var der bestemt og i dag, hvor at ikke en gang favoritterne kunne følge med. Allerede i 1. runde måtte Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg lide et 7-1 nederlag til Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, men herefter fandt Wicked Gaming spilleren formen frem igen, og vandt de to næste i mod Wali ‘Kaz’ Kazmi og Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha, og dermed var han videre sammen med de to ECVisualize spillere i denne gruppe.

Eftersom at der gik tre spillere videre fra gruppen på fire mand, så var der heller ikke særligt mange, der ikke klarede den videre til gruppespillet, men det gjorde Claes ‘KegleKongen’ Hansen fra Tricked eSport så til gengæld, da han måtte se sig slået med hele 4-1 af turneringens yngste spiller ved navn Maher Hajj. Han var bare 14 år, og det betød altså, eftersom at minimums alderen er 15 år, at han ikke havde muligheden for at vinde rejsen til Paris. Dog som han selv sagde til Simon Juul på streamen, var han her altså for at have det sjovt, og gøre det så godt han kunne, og man må sige at han kunne gå tilfreds hjem nåede helt til kvartfinalen, hvor han så tabte til Sebastian Pirad. Det man her skal bemærke er, at han formåede at nå længere end de tre storfavoritter, Lars Korreborg, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Wahed ‘The-Kid’ Obayd, som røg ud i 1/8 finalen.

Dermed stod kun fire spillere tilbage, og det var Jesper ‘Pilm’ Prang fra Tricked eSport, der skulle spille i mod Jeppe Rindom, der kun havde en præstation til DM i 2014 på FIFA-CV’et, hvor han endte i top 8. Den anden semifinale stod i mellem Andreas ‘Andy’ Kirstein fra HVB E-Sports og Sebastian Pirad. Selvom Pilm på dette tidspunkt var favoritten til at vinde det hele, så kunne han ikke komme forbi den stærk spillende Jeppe Rindom på 17 år, og dermed var han den første finalist. Den semifinale måtte ud i 2 kampe og derefter forlænget spilletid, og nu hvor vi var i gang, så tog vi også lige en straffekonkurrence for at gøre det lidt mere spændende. Andy havde inden kampen her, formåede at vinde med marginaler i samtlige andre knockout kampe, og det skulle så ske igen, da han reddede kampens eneste brændte straffespark, og det betød at finalen stod i mellem Jeppe Rindom og Andreas Kirstein.

Inden det skulle vi lige forbi en semifinale, og her måtte Pilm endnu en gang se sig slået som favorit, der til gengæld kunne stå tilbage med en flot 4. plads i turneringen imens at Sebastian Pirad kunne snuppe bronzemedaljen og lidt flere ranglistepoint.finalen

Så var det endelig tid til finale, efter at turneringen pga. de mange lige kampe var løbet over tid, og endnu en gang mente Andy ikke at tingene skulle afgøres efter to kampe. Nej, de skulle ud i forlænget endnu en gang, og for at det ikke skal være løgn, så skulle en tur med alt betalt til Paris afgøres via en straffesparkskonkurrence. Begge spillere scorede de 3 første, men i modsætning til forrige kamp, så brændte Andy denne gang sit fjerde spark, og derfor skulle Jeppe Ringaard nu bare score for at vinde hele turneringen, og lige præcis det, formåede han også.

Jeppe Rindom blev dermed kåret som vinderen af ESWC Denmark, og kan se frem til en tur til Paris om en måneds tid, og udover det en masse point til den danske rangliste.

Vi takker de mange glade spillere og isærdeleshed CULT Cola, for at gøre denne turnering mulig. Stort tillyke til Jeppe Rindom som vi selvfølgelig kommer til at snakke med i løbet af ugen, og derudover har vi et portræt af ham på vej, så glæd jer til det, og vi glæder os til at følge ham og August ‘Agge’ Rosenmeier i Paris, og lad os da så få en dansk verdensmester for anden gang!

CULT_Cola_Worlds_Strongest_Cola_Logo

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.