Stor triumf for Wicked Gaming der til Waoo FIFA League #1 tog sig af samtlige podiepladser, hvor Fatih Üstün kunne hyldes som vinder.

Campus Vejle dannede i weekenden rammerne for den første af de fire Waoo Super Sundays, hvor 86 deltagere dystede om en præmiepulje på 10.000 kroner samt eftertragtede point til leaderboardet og dermed en mulighed for en plads i næste sæsons Waoo FIFA League. Derudover var flere af deltagerne ved den nuværende sæsons Waoo FIFA League mødt op, for at spille udvalgte liga kampe. Herunder blandt andet August ‘Agge‘ Rosenmeier.

Til hovedturneringen var de nuværende deltagere ved Waoo FIFA League ikke spillerberettiget, hvilket istedet gav plads til andre store navne så som Brøndby eSport spilleren Marcus ‘Marcuzo‘ Jørgensen samt de yderst formstærke nordjyder, Daniel Agassi, Jacob Kragelund og det nordjyske wonderkid Alen ‘Arrow‘ Barakovic.

Sidstnævnte skulle sammen med hans to holdkammerater fra Wicked Gaming, Fatih Üstün og Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard vise sig at stjæle opmærksomheden til turneringen, hvor de med kynisme og flot spil alle nåde frem til turneringens semifinale. Her ventede Daniel Agassi fra AaB eSport som eneste mand der kunne stikke en kæp i hjulet på Wicked Gaming. Han skulle i semifinalen møde Arrow. En kamp som endte ud til Wicked Gaming og Arrows fordel. I turneringens anden semifinale skulle Niller, som blandt andet har en bronzemedalje fra DM 2015 på CVet op imod Fatih Üstün. Kampen blev en yderst målrig affære med hele 11 af slagsen, dog i Fatihs favør, som med en 7-4 sejr var klar til finalen mod sin hold kammerat.

I finalen kunne Fatih Üstün trække det længste strå med en solid 3-1 sejr, og kunne dermed hyldes som vinder af Waoo Super Sunday #1 samtidigt med at han kunne gå fra turneringen med 8000 kroner på lommen samt vigtige point til Waoo Leaderboardet.

Det var også en yderst tilfreds Wicked spiller vi efterfølgende snakkede med:

“Det er helt ubeskriveligt. Det er ret fedt allerede at være til tops i en af mine første turneringer, især fordi jeg nu er ret ny i dette community. Jeg var underdog til denne tunnering, men troede på mig selv gennem hele turneringen, og da jeg nåede til finalen, måtte jeg hive sejren hjem.”

Fatih var bestemt ikke i tvivl om, hvilke parametre der var udslagsgiven for, at det netop blev ham der løb med sejren, hvor især angrebet blev fremhævet: 

Jeg var kynisk og var en del kreativ oppe ved mit angreb, hvilket er min bedste side ved mit spil. Udover jeg lukker en del mål ind, scorer jeg også en hel masse mål pr. kamp. Ellers formåede jeg, at holde hovedet koldt i alle mine kampe, hvilket gjorde mig roligere og mere fokuseret.

Det var ligeledes også en yderst tilfreds Ejer af Wicked Gaming, David Rasmussen, som kunne se hans hold erobre alle turneringens podiepladser. Han var blandt andet begejstret over, at holdet har opretholdt formen fra 2016 på trods af, at konkurrencen på scenen er blevet intensiveret, efter at hold som Brøndby eSport og Marienlyst eSport også har meldt sig på banen.

“Jeg er utrolig beæret over, at have så mange spillere med så høj kvalitet på holdet. Vi har nu vundet de 3 første store turneringer i 2017. Jeg må indrømme at jeg havde svært ved at tro på vi kunne overgå 2016, men med denne start på 2017 er det måske slet ikk umuligt” (..) at se at vi tager 1, 2 og 3 pladsen i den første Waoo vækker minder tilbage til Odense Open hvor vi fik 1, 2, 3 og 4 pladsen.

Sejren til Fatih betyder at han nu har lagt sig i spidsen af Waoo FIFA Leaderboardet, hvor top 2 kvalificerer sig direkte til næste sæsons Waoo FIFA Leauge, mens nr 3 og 4 skal spille Play off. Du kan se stillingen her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *