FQ-FIFA-ESWC-STRUCTURE-v1
Til den eksklusive danske Fifa finale, ESWC Denmark – Powered by Cult Cola, vil der være i alt 15 pladser – de 14 findes igennem online Fifa14 kvalifikationsturneringer, og den sidste finalist findes igennem vores partner Fanquants.com som leverer online managerspil der tager udgangspunkt i de europæiske topligaer samt Champions League og landsholdene.

Er du ikke kun god til Fifa14, men ved du også hvilke spillere der skal satses på i den virkelige fodbold verden?

For at finde den heldige og dygtige deltager, som skal repræsentere Fanquants.com, vil der være 6 kvalifikationsspil og til sidst en finale for de bedst placerede i kval spillene. I finalen er der fede præmier til top 10, hvor vinderen får en direkte billet til ESWC Denmark – Powered by Cult Cola

Tilmeld dig nu til næste runde!

Kvalifikation (10 vindere kvalificeres fra hver runde)
7. – 9. september – Kval 1: Landskampe EM Kval.
13. – 14. september – Kval 2: Kampe fra de største ligaer i Europa.
16. – 17. september – Kval 3: Champions League Group stage Matchday 1
20. – 21. september – Kval 4: Kampe fra de største ligaer i Europa.
23. – 24. september – Kval 5: Kampe fra de største ligaer i Europa.
27. – 28. september – Kval 6: Kampe fra de største ligaer i Europa.

Finale (60 hold – 1 vinder af billet til ESWC Denmark – Powered by Cult Cola)
30. september – 01. oktober: Champions League Group stage Matchday 2

Til hver kval kan deltagerne stille ét gratis hold bestående af 11 spillere, hvoraf én vælges som kaptajn. Deltagerens hold optjener points baseret på spillernes virkelige præstationer. Kaptajnens points ganges med 2. Der skal ikke skiftes ud eller lign. under et kval spil. Vinderne findes med det samme, når kval er slut.

Efter hver kval vil der være 10 vindere, som går videre til Fanquants finalen. Hvis der er flere deltagere i kval spillene, der deler top 10 pladserne, går de alle videre til Fanquants finalen. Hvis en bruger deltager i flere kval spil og ender i top 10 i f.eks. 2 af kvalifikationerne, får han 2 hold i Fanquants finalen.

Hvis der er flere vindere af Fanquants finalen, er det holdet, som har opnået den bedste placering i kvalifikationerne, som går videre til den eksklusive Fifa finale, ESWC Denmark – Powered by Cult Cola.

Tilmeldingen til Fanquants turneringerne åbnes d. 30/8

Opret din bruger allerede nu, så du er klar til at deltage

 

Fanquants-logo-eswc-online-managerspil

[td_block7 limit=”5″ custom_title=”Seneste nyheder”]