I dag er vi fra Sportsgamings side af til stede i eSuperliga studiet hvor det hele foregår, og vil derfor udnytte lejligheden til at give jer liveopdateringer, direkte fra Danmarks største FIFA turnering nogensinde

18:38 Dagens program står på en masse spændende kampe. Blandt andet ser vi kampene mellem Hesingør-FCK og Brøndby-Lyngby.

18:40: Vi ligger dog ud med kampen mellem Hobro på niendepladsen og Silkeborg som ligger allersidst.

18:41: Første kamp står mellem Bech fra Hobro og Adellovich fra Silkeborg.

1′ Kampen er fløjet i gang. Adellovich på hjemmebane og Bech på udebane.

20′ Bech gør det til 0-1!

25′ Kampen bølger frem og tilbage uden de store chancer.

42′ 0-2 til Bech. Spillet er i den grad kommet i hans hænder.

45′ Bech udnytter sit momentum og gør det til 0-3!

52′ Bech gør det med fantastisk FIFA stillingen til 0-4.

57′ Adellovich har været syge på det seneste, og ligner en skygge af det vi har set ham præstere før i tiden. Bech dominerer.

75′ 0-5 til Bech. Kampen ser pt. meget afgjort ud.

80′ Det fortsætter og forsætter. 0-6 til Bech.

90′ Kampen ender 0-6 til Bech og Sanchez stå derfor overfor noget af en udfordring når han skal møde Kølbæk.

19:16 Vi har desværre haft problemer med netværket, og undskylder selvfølgelig ulejligheden. Vi kan informere om at kampen mellem Sanchez og Kølbæk er startet.

7′ 1-0 til Kølbæck. Sikkert eksekveret straffespark af Mbappe.

30′ Sanchez er oppe på Kølbæks halvdel og bibeholder spillet deroppe.

43′ Sanchez er millimeter fra en udligning.

49′ Kølbæck med fantastisk mål til 2-0. Samlet 8-0 til Hobro.

Det ser allerede sort ud for Silkeborg hvis de gerne vil gøre sig forhåbninger om en plads i playoffs.

60′ Kølbæk med fantastisk spil, som bliver rundet af med en fantastisk flugter af Griezmann. 3-0.

74′ Silkeborg med dagens første mål fra deres side. Sanchez sparker den flot ind til resultatet 3-1 til Kølbæk.

75′ Displayet oppe i hjørnet viser en skudstatistik der hedder 9-3 i Sanchez’ favør. Imponerende kynisme af den 19-årige Kølbæk.

86′ Sanchez pynter på det med en 3-2 scoring.

90′ Kampen ender 3-2 og Hobro tager dermed en samlet 9-2 sejr.

19:36 Næste kamp står mellem Brøndby-Lyngby. Brøndby har indtil videre gjort rent bord, og Lyngby står derfor overfor en svær opgave.

19:50 Både Brøndby og Lyngby spillerne virker opsatte.

19:55 Første matchup er mellem Aldin-Chrøis. Chrøis vandt sin første kamp i Brøndby trøjen, og nu skal han altså ud og gøre sig selv kunsten efter mod Aldin.

1′ Kampen fløjtes i gang.

26′ Aldin gør det til 1-0 efter et flot angreb!

35′ Aldins defensive organisation ser bundsolid ud indtil videre.

45′ Pausefløjtet lyder.

61′ Kampen bølger frem og tilbage uden de store muligheder.

67′ Det mest kontroversielle mål i eSuperligaens historie er muligvis lige blevet scoret. Chrøis udligner fordi at Aldins keeper mister forstanden, og giver et gratis mål væk. 1-1.

74′ Chrøis til 1-2. Det hele er vendt om!

89′ Aldin udligner med flot frisparkskombination! 2-2.

93′ Aldin til 3-2 dybt inde i overtiden. Lyngby i front igen!

20:25 Kampen mellem Freberg-Kaalby starter lige om lidt.

1′ Startfløjet lyder.

6′ 1-0 til Fredberg!

10′ Kaalby til 1-1. Hvilken start!

47′ Pause.

67′ Ingen af spillerne kan slå hul på hinandens forsvar i øjeblikket. Stadig 1-1.

88′ Fredberg med et heldigt mål, som giver ham føringen. Han laver en El Tornado efterfulgt af et langskud, som bliver rettet af uden chance for keeperen.

92′ Kampen slutter og Brøndby tager sejren på reglen om udebanemål.

21:10 Nu til kampen mellem Randers-Midtjylland som starter om lidt. Fanklubben Farums legender sidder klar til at støtte de to brændvarme Randers spillere.

21:14 Bacha møder Niller i første kamp hvor Niller starter på hjemmebane.

1′ Kampen er i gang

45′ Pause efter en chancefattig første halveg.

70′ Niller misbruger kæmpe chance.

84′ Bacha ligger et massivt pres.

93′ Kampen ender 0-0 efter to disciplinerede defensive præstationer.

21:30 Nu skal vi til returopgøret som står mellem TheKid og Hassanplayer, hvor Hassanplayer spiller hjemme og TheKid ude. Det vil sige at Hassan skal have en sejr hjem.

1′ Kampen er startet.

10′ HassanPlayer gør det til 1-0 for Randers!

30′ HassanPlayer til 2-0. Den mand er ikke til at stoppe!

38′ Waheed med et fantastisk El Tornado indlæg som fører til en scoring med brystkassen. 2-1.

62′ HassanPlayer til 3-1. Nu ser det sort ud for TheKid.

65′ Straffe til Hassan!

65′ TheKid læser den og redder. Fortsat 3-1.

73′ Waheed til 3-2. Det lever fortsat for Midtjylland!

90′ HassanPlayer og Randers tager den samlede 3-2 og står dermed med 12 point efter 4 kampe.

21:53 Vi vil hermed sige farvel og tak fra dagens livestream. Husk at de to sidste kampe mellem henholdsvis Sønderjyske-Esbjerg og Helsingør-FCK kan følges på Dplay.