Så er vi endnu en gang på plads der hvor det hele sker, og derfor er vi selvfølgelig klar en lynhurtig livetråd. Kamp for kamp, chance for chance og mål for mål følger vi her alle kampe fra A-streamen på tætteste hold.

18:00 Første kamp står mellem OB-Brøndby. Brøndby på 3. pladsen og OB på en 14. plads. De klare favoritter må altså siges at være blevet givet på forhånd.

1′ Kampstart mellem OB-Brøndby. Keglekongen starter hjemme mod Chrøis.

4′ Chrøis med lynhurtig scoring til 0-1!

11′ Chrøis med endnu et powershot og 0-2 til Brøndby. Storspillende Chrøis.

29′ Chrøis’ jerndefensiv virker uopbrydelig.

37′ KegleKongen med kæmpechance men De Gea disker op med en fantomredning af en anden verden.

47′ Chrøis 0-3. Kampen må næsten allerede siges at være afgjort.

50′ Game set and match, Brøndby. 0-4.

75′ Kampen begynder mere og mere at ligne en kedelig forestilling. Ikke de store chancer.

92′ Simpelt og smukt- 0-5 Chrøis.

92′ Kamp slut.

18:35 Næste kamp er mellem Dingo-Hagelquist.

1′ Kampen er startet

6′ Dingo åbner ballet tideligt og gør det til 1-0.

20′ Nu går det lidt mere stille for sig.

38′ Hagelquist har fået lidt mere kontrol over kampen.

50′ Brøndbys fans er mødt virkelig talstærkt op i dag, og de giver massere lyd fra sig.

52′ Dingo millimeter fra 2-0 scoring.

70′ Skape kombinationer fra Dingo og 2-0. Samlet 7-0 til Brøndby.

75′ Kongekasse fra Dingo!! 3-0.

82′ Gæt selv. 4-0 Dingo

90′ Kampen ender samlet 9-0 til Brøndby.

19:03 Værd at tilføje er at Dingo hev peberkværnen frem efter 4-0 scoringen, så ved man at han Brøndby spilleren har tur i den.

19:13 Næste kamp er mellem FCK-Vendsyssel. Kampstart 19:30.

19:15 FCK stiller i dag op med MadsR i stedet for Agge.

19:25 Fem minutter til kampstart.

19:27 Første kamp står mellem Hedegaard og MadsR.

19:29 Det er MadsR’s første kamp i denne sæson af eSuperligaen.

1′ Kampstart

14′ Hedegaard med sublim hjørnesparkskombination og 1-0 til Vendsyssel.

31′ Hedegaard til 2-0! Sensationen lurer lige rundt om hjørnet.

45′ Hedegaard med 2-0 føring til pausen.

59′ MadsR udnytter passivitet fra Hedegaard og reducerer til 2-1.

74′ MadsR til 2-2! Comeback is on!

81′ Hedegaard misbruger trippelchance. Stadig 2-2.

88′ Hedegaard med intensivt pres i slutminutterne.

90′ Kampen ender 2-2.

19:58 Nu står den på returopgør mellem Marcuzo-Keller.

1′ Kampstart.

7′ Marcuzo allerede med massivt pres.

22′ Keller misbruger gigantisk chance

30′ Marcuzo på stolpen. Keller holder stand.

35′ Så gik den ikke længere. Marcuzo til 1-0 på en hjørnesparksscoring.

42′ Maruzo holder legestue og gør det til 2-0 helt i takt med spil og chancer.

48′ Har Marcuzo en stopknap? 3-0 Marcuzo.

57′ Det er det rene La Croqueta show fra Maruzo. 4-0-

58′ Kick-off reducering af Keller. 4-1

65′ Marcuzo 5-1.

66′ Maruzo 6-1. Ingen overraskelser.

73′ Behøver jeg skrive noget? Landsholdsspilleren gør det til 7-1.

90′ Kampen ender 7-1 til Marcuzo, og dermed samlet 9-2 til FCK.

20:40 Næste kamp står mellem SønderjysE-Helsingør.

20:43 I første kamp starter Kaz på hjemmebane på mod Østergaard.

1′ Kampen er sat i gang.

20′ Begge mandskaber ser afventende ud. Dette er naturligvis bedst for Helsingør da de i returkampen har Fatih Üstün klar.

47′ Første halveg ender 0-0. Chancefattig forestilling.

82′ Østergaard misbruger kæmpe chance. Fortsat 0-0.

94′ Kampen ender 0-0.

21:03 Nu er det Üstün og Rabecks tur til at møde hinanden i returopgøret. Üstün som lige er blevet udtaget til det danske landshold må siges at være klar favorit.

1′ Kampen fløjtes i gang.

6′ Üstün spiller sig til en stor chance men timer afslutningen rødt. Sjældent at det sker.

9′ Üstün med drømmekasse! Hold da op! Selv hans modstander sider og smiler. 0-1-

17′ Üstün med hjørnesparksmål. 0-2.

21′ Okay okay okay, hvad foregår der lige her? Üstün har lige scoret sit andet saksparks- langskudsmål i kampen. 0-3.

45′ Maskinen uden stopknap. 0-4 Üstün.

80′ Power skuddet i det korte stiller Rabecks keeper uden chance. 0-5 Üstün.

92′ 0-5 ender kampen, hvilket også bliver det samlede resultat.

21:40 Nu står den på kampen mellem Aab-Randers, hvor Randers må siges at være favoritter.

21:42 Første kamp står mellem Kragelund-Al-Bacha, hvor Kragelund er på hjemme.

1′ Kampen er i gang.

10′ Kynisk scoring af Al-Bacha som gør det til 0-1.

72′ En kamp der har bølget frem og tilbage, men stadig uden scoringer siden sidste mål. Al-Bacha med overtag lige nu.

92′ Kampen ender 0-1 til Al-Bacha. Næste opgør er mellem Shoppen og HassanPlayer.

1′ Så er vi i gang

3′ HassanPlayer tæt på at gøre det til 1-0.

8′ Shoppen gør det til 0-1!

11′ HassanPlayer til 1-1.

25′ “LETS GO!”, lyder det fra HassanPlayer som gør det til 2-1. Publikum er med ham.

30′ Shoppen brænder straffe.

33′ Shoppen med sublimt spil og udligning til 2-2.

35′ Hold da op det går stærkt! HassanPlayer til 3-2.

48′ Pausefløjtet lyder.

61′ HassanPlayer til 4-2! Så er det samlede opgør vidst mere eller mindre lukket og slukket.

75′ Shoppen til 4-3. Nu har han et kvarter til at lave 2 mål.

90′ Det bliver en samlet 5-3 sejr til Randers efter HassanPlayers 4-3 sejr over Shoppen.

22:35 Sidste kamp er slut og vi takker derfor af her fra livetråden. På gensyn!