FIFA-scenen i Danmark er i en eksplosiv vækst – det kan der ikke være tvivl om! Der er kommet en masse events som henvender sig bredt til både “amatører” og eliten, men samtidig begynder der også være dukke events op som for alvor sætter fokus på FIFA som en seriøs eSport.

Tidligere i år kunne OB præsentere Lasse Bækkelund som FIFA-spiller, og inden længe vil Brøndby, ifølge vores kilder, tage et lignende skridt i denne retning, og samtidig flirter både FC Midtjylland og FC København med eSporten. Tager de fire af de største klubber skridtet ind i eSporten og etablerer FIFA-hold, så er vejet banet for at resten af de danske klubber kommer med.

TV2 bringer i dag historien omkring en nye FIFA-superliga som skal give gode konkurrencevilkår for landets bedste spillere, og Sports-Gaming.dk vil i dag deltage i det pressemøde som Tricked eSport har indkaldt til i Vejle hvor deres planer annonceres. Ifølge vores kilder, så vil en ny stor partner gøre det muligt at tilbyde en slags Superliga for landets bedste FIFA-spillere, men det er altså ikke et krav at man er tilknyttet som spiller ved en fodboldklub – ligaen vil altså både være for fodboldklubbernes FIFA-spillere og for dem der spiller i eSports-klubberne eller som er uden hold. Præmiesummen forlydes at blive den højeste set på dansk grund – dette på grund af det nye partnerskab som også vil blive annonceret på pressemødet i Vejle.

August Rosenmeier udtaler til TV 2 SPORTEN: 
“Jeg synes, det er et fantastisk og et essentielt step for dansk FIFA og E-sport. Det, alle FIFA-spillere har drømt om, er ved at blive en realitet. Det bliver taget til et helt nyt niveau, hvis Superliga-klubberne går ind i det. Her tænker jeg primært på det kommercielle niveau, men også niveauet for FIFA-spillerne i Danmark. Konkurrencen vil stige, og flere mennesker vil måske tænke på FIFA som en potentiel levevej frem for passion og hyggeting med vennerne.”

Sports-Gaming.dk vil følge situationen tæt og opdatere når der er nye oplysninger tilgængelige – både omkring Brøndbys forventede satsning på FIFA-spillere, og omkring den nye Superliga i FIFA.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *