2. januar sparker Sports-Gaming.dk året i gang med den første store turnering. Denne bliver afholdt i Sørbyhallen, hedder Elgiganten Cup og er Danmarks største 2v2 turnering nogensinde. Vi bringer de følgende dage vores forventede top 10 ved turneringen.

10. Konys Slaver – Marc Hougaard og Mads Strack:

Konys Slaver har efterhånden en lang historie på den danske FIFA-scene. I dag hedder FIFA-holdet HVB E-Sports, og holdet ledes af Mikkel Lassen og disse to deltagere, som ved 2v2 DM i FIFA 14, endte blandt de bedste 16. Nu stiller de op til Elgiganten Cup med en stor portion erfaring og høje forventninger:

Intersport_Roskilde

Marc Hougaard (i den lyserøde trøje) tilbage i juni 2014, hvor han viste sin skarphed ved en Intersport-turnering i Roskilde.

“Vores forventninger er selvfølgelig høje som altid, men pga. manglende tid til FIFA og en smadret Playstation, trækker det nok lidt ned på, hvad vi kan forvente af os selv. Vi tror dog på os selv, og en 1. plads til verdens bedste Konys Slaver ville nok være rimelig oplagt for os i denne situation, så det går vi bestemt efter. Vores forberedelse er ikke lige den bedste, fordi Marc Hougaard har valgt at ødelægge sin Playstation. Indtil videre er det blevet til 20 2v2 kampe med Kayserispor fra Tyrkiet, hvor vi har været ædru i omkring tre af dem. Vi har derudover stadig tømmermænd d. 2 januar”, udtalte Mads Strack om forventningerne til turneringen.

9. RilenDnalruk – Daniel ‘DKDouble‘ Kurland og Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard:

XI-Gaming og HVB E-Sports har slået sig sammen i denne duo, som består af XI-Gamings Daniel Kurland og Danmarksmesterskabets bronzevinder, Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard. Denne duo har aldrig før spillet en turnering sammen, så det bliver spændende at se, hvordan de håndterer dette.

“Jeg forventer et event med god stemning og masser af sjov. Der kommer mange mennesker, så der kommer nok også nogle overraskler på dagen. Jeg forventer, at vi kommer til slutspillet i GULD-turneringen, derfra vil vi så tage en kamp af gangen. Forhåbentlig står vi på toppen af podiet, når turneringen er spillet færdig, men det kræver også lidt held, og at vi begge har en god dag”, udtalte Niller om forventningen til turneringen, mens Kurland erklærede sig enig i dette:

Til venstre ses Daniel Kurland under Odense Open tilbage i august måned.

“Jeg forventer mig en turnering med en god stemning, og hvor der helt sikkert kommer nogle overraskelser, fordi 2v2 kan være så uforudsigeligt til tider. Med mig og Nillers niveau skal vi komme til slutspillet i GULD-turneringen, og jeg har et håb om, at vi kan blande os helt oppe i toppen med lidt held.”

Det gode forhold og den indbyrdes forståelse var afgørende for, at denne duo blev dannet, da vi spurgte ind til deres valg af makker:

“Niller og jeg har har et rigtig godt forhold til hinanden. Niller er en super god FIFA-spiller samtidigt med, at han er en pisse flink fyr. Så da jeg selv stod uden makker samtidigt med, at Niller gjorde det, så var jeg ikke i tvivl om, at vi skulle spille sammen”, fortalte Kurland, hvorefter Niller supplerede:

“Kurland og jeg kan snakke godt med hinanden, og vi kan begge to spille godt FIFA. Vores spillestile er ikke langt fra hinanden, og derfor bliver det ikke svært at få det til at køre rundt, som vi gerne vil have det.”


De kommende dage vil der være meget mere Elgiganten Cup optakt, så hold godt øje, og inden længe er vi klar med seed 7-8.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *