Tirsdag annoncerede EA Sports en af deres største satsninger nogensinde indenfor den kompetitive FIFA-scene; nemlig THE ULTIMATE TEAM™ CHAMPIONSHIP SERIES!

EA Sports har annonceret at der vil være en præmiepulje på hele 1,3 millioner Dollars i FIFA 17 – svarende til ca. 8,5 millioner danske kroner. Hvordan disse præmiepenge skal fordeles vides endnu ikke, men det er alligevel et kæmpe boost for hele FIFA-scenen.

Peter Moore, som er Chief Competition Officer ved EA’s nye “Competitive Gaming Division”, postede nedenstående tweet fra Gamescon i Köln i går:

En del af præmiepengene kommer til at få til THE ULTIMATE TEAM™ CHAMPIONSHIP SERIES! Turneringen kommer til at foregå på tværs af platforme, så man kan både deltage hvis man har en Xbox One og en PlayStation 4 men også PC, og det bliver det fut championspopulære spil-mode FUT der kommer til at danne rammerne.

Konceptet er kort fortalt: De 32 bedste Ultimate Team-spillere i verden vil møde hinanden i Ultimate Team-mesterskabet. Denne multiplatform-turnering kulminerer i dobbeltkampe, som spilles på tværs af turneringens to platforme, hvorefter der til sidst bliver kåret en mester.

The Ultimate Team Championship Series’ tre regioner og to sæsoner giver i alt seks regionsfinaler. Regionsfinalerne er alle EA Majors, og spillere, der kvalificerer sig, vil blive fløjet ind for at konkurrere live. Vi offentliggør yderligere oplysninger om de seks regionsfinaler på denne side i den nærmeste fremtid.

Man kan kvalificere sig til regionsfinalerne på forskellige måder:

1: FUT Champions
FUT Champions er den helt nye måde at konkurrere på i FIFA 17 på Xbox One, PlayStation 4 og pc. Du kan hver uge kvalificere dig til Weekendligaen og konkurrere om præmier i spillet. Online FIFA Ultimate Team-turneringer er nu en del af FUT Champions. Hvis du vinder en daglig knockout-turnering, vil du modtage præmier og en plads i Weekendligaen. Dynamiske adgangskrav til trupper og unikke præmier sikrer, at de daglige knockout-turneringer er både spændende og afvekslende. Ligger du allerede i toppen i FUT Onlinesæsoner? Ugentlig succes på højeste niveau vil give dig automatisk adgang til den eftertragtede Weekendliga.

2: Ultimate Team kvalifikationsturneringer
Ud over FUT Champions-kvalifikation kan der også blive afholdt et antal lokale live-turneringer, hvor vinderen modtager en wildcard-plads i regionsfinalerne.

FIFA Interactive World Cup

Ranglisterne i FUT Champions bliver adgangsgivende til VM i FIFA – altså FIWC. Hvordan det præcist kommer til at foregå er endnu ikke annonceret, men kommer senere.

Læs mere hos EA Sports

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.