Så får vi altså med ét hundrede procents sikkerhed minimum én dansk FIFA-spiller mere med til FIWC Regional Qualifiers. Skarpe Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen rammer 39-1 i april måneds sidste weekend og kan dermed ikke overhales.

Nu er vi endelig klar med weekendens første (af forhåbentlig flere) gode FUT Champions-relaterede nyheder.

Brøndby eSports Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen ramte lørdag 39-1 i april måneds sidste weekend og sikrede sig derfor en plads i FIWC Regional Qualifiers, som kan gå hen og blive det sidste og afgørnede skridt inden deltagelse ved verdensmesterskabet i FIFA.

Turneringen vil blive afviklet i maj, hvor Marcus Jørgensen desuden også skal en tur til Madrid, der bliver Brøndby-spillerens anden mulige kanal at kvalificere sig til FIWC igennem. Datoen og placeringen for FIWC Regional Qualifiers er dog endnu ikke offentliggjort.

Marcus Jørgensen tilbage i 2014 med sin andenplads til DM i FIFA, som i øvrigt også var den første turnering nogensinde, han deltog i.

Jeg står med en enorm lettelse i kroppen,” fortæller Marcus Jørgensen om det store resultat og uddyber:

Efter en marts måned hvor jeg allerede blev sat ud af kapløbet pga. disconnects, så er det dejligt at kunne tage april med så stor stil. Dog kunne det have været endnu vildere med 160/160, som faktisk var muligt, men det er lige meget i sidste ende. Fredagen denne måned startede ud med, at der blev investeret i monitor, og så fik jeg sat min far på arbejde med nettet for at undgå de skide disconnects, og at jeg undgik dem var bare en kæmpe forløsning.

Og når han sammen med sine (minimum) to landskammerater skal forsøge at sikre deltagelse i FIWC, tror han da bestemt også på Danmarks chancer:

Jeg ved ikke, helt hvem de 20 andre deltagere er, men selvfølgelig ser jeg danskernes chancer som gode!

Til de lidt mere ærgerlig nyheder formåede et andet dansk kvalifikations-håb – Frederik Fredberg fra Marienlyst eSport – desværre “blot” at få en score på 38-2 i den sidste weekend, der gør, at chancen for at den nuværende top 5 i Europa kan blive overhalet på leaderboardet stadig er uvist.

Det er dog ikke afgjort, og samtidig vil han med garanti stå placeret højt på ‘ventelisten’, som allerede er blevet taget i brug et par gange tidligere.

Yderligere afventer vi naturligvis også opdateringer fra Odense Boldklubs Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, der stadig er i gang med sine Weekend League-kampe.

Husk at følg med her på siden, hvor vi nok skal holde jer opdateret på diverse FIFA Ultimate Team- samt andre FIFA-nyheder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.