Med mindre end en uge før vi skyder årets sidste CULT Cola Open i gang, i København, nærmere betegnet City 2, er det ved at være tid til at se på hvilke spillere vi hos Sports-Gaming.dk forventer at se kæmpe om præmien på 10.000 kr. for førstepladsen, såvel som de andre pladser.

Køb billet til CULT Cola Copenhagen Open

Vi starter i dag ud med at kigge på boblerne til CULT Cola Copenhagen Open, efterfulgt af 16 seeds de kommende 4 dage, hvor vores bud på top 4 vil være på fredag.

De følgende spillere er seedet som boblerne:

Mads ‘Strack’ Hansen – HVB E-Sports

Selvom Mads ‘Strack’ Hansen har haft nogle pauser på det seneste hvad angår FIFA, er han stadig en bejler til at overraske til turneringer som denne. Han har potentialet til at kunne spille med i toppen, og hans topniveau er højt, med resultater som blandt andet top 8 til CULT Cola Aarhus Open & top 16 til Copenhagen Games.

Mads ‘Strack’ Hansen havde selv følgende at sige om sine forventninger og forberedelse til turneringen:

“Mine forventninger er forholdsvis høje, da jeg føler, at jeg uden at have spillet særligt meget, allerede nu kan følge med de bedste i FIFA 16, når jeg spiller op til mit niveau, men det kommer selvfølgelig helt an på min forberedelse og hvor meget tid jeg lige får spillet. Jeg glæder mig i hvert fald til en rigtig god turnering, der nok skal blive godt afviklet af de skønne turneringsafviklere hos Sports-Gaming.

Jeg sørger for at spille en del mod holdkammeraterne og de mange andre, og meget gerne offline træning med dem også, og som sædvanlig bliver det til enten et godt LAN eller en god bytur dagen før.”

Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf – EC Visualize

Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf har tidligere leveret nogle imponerende sejre, blandt andet over den nu dobbelte verdensmester August ‘Agge’ Rosenmeier, som han slog til Pricerunner Cup tidligere i år. Til ESWC Denmark vandt han sin gruppe, men røg efterfølgende ud i kvartfinalen mod Andreas ‘Andy’ Kirstein, som endte i finalen.

Se her hvad  Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf havde at fortælle om sine forventninger til det formentlig sidste FIFA-event i år:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at det hele kommer i gang, da jeg forventer en turnering med meget højt niveau, hvor alle vil vise sig frem, da det formentlig er den sidste store FIFA-turnering i år. Jeg glæder mig rigtig meget til det hele kommer i gang.

Jeg kommer som altid til at træne op med mine holdkammerater, Wahed, Bacha og specielt Masi, da vi er meget gode til at læse hinanden og hjælpe hinanden det næste skridt videre, så man bliver endnu bedre end man allerede er.”

Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund – FIFA Team Nordjylland

Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund er snart en gammel kending på FIFA-scenen, med en lang række resultater bag sig og stor erfaring, og han har blandt andet en lang række sejre i lokale turneringer i Nordjyllandområdet bag sig.

Hør her om de store forventninger Jacbob ‘Kragefucz’ Kragelund selv har til sig selv:

“Jeg forventer mere af mig selv til denne turnering ift. samtlige turneringer i det forrige FIFA 15! Jeg har spillet rigtig meget de seneste uger, og føler klart, at dette spil passer mig bedre. Derfor forventer jeg som minimum et top 8 resultat.

Jeg vil fortsætte med at spille mange kampe op mod turneringen, og træne offline dagen inden. Dette er den første turnering, jeg for alvor tager seriøst siden FIFA 14, så derfor har jeg også valgt at droppe byturen inden – et stort offer, ja…”

Daniel ‘Dingo’ Klik Nørremark – Wicked Gaming

Det er en ny og forbedret Dingo vi ser på for tiden, som i sær de seneste par måneder har tanket godt med selvtillid op med adskillige flotte resultater, hvor han senest præsterede stort med en 3. plads til Ungdoms DM i FIFA 15, og har været blandt toppen i de seneste CULT Cola-turneringer.

Hør selv her hvordan Daniel ‘Dingo’ Klik Nørremark holder sine forventninger på et holdent niveau:

“Jeg føler altid , at det er en dum idé at sætte for høje forventninger til sig selv. I stedet skal man bare tage en kamp af gangen. Jeg vil dog ikke lægge skjul på, at jeg tror chancerne er en smule større, da jeg spiller for Wicked Gaming, hvor mine holdkammerater er topklasse. Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg er en af de bedste spillere på verdensplan, så at have ham ved min side er ikke ligefrem en ulempe. Jeg håber, at vi som hold, kan skabe nogle gode resultater og måske gå hele vejen. Jeg glæder mig afsindigt meget, og forventer mest af alt bare en fed og underholdende turnering med en masse spændende kampe.

Jeg spiller så meget som jeg nu kan få tid til, og jeg prøver at få gode råd af mine holdkammerater og andre spillere. Jeg eksperimenterer med forskellige spilleformer, og prøver at finde nye metoder der er gode at bruge I det nye FIFA 16.”

 

Det var første del af vores optakt til CULT Cola Copenhagen Open. Læs med i morgen, hvor vi vil tage første skridt mod top 16 spillerne til CULT Cola Copenhagen Open med de første 4 spillere.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *