Der er nu omkring 24 timer til turneringen skydes i gang i Aalborg, og vi mangler kun at tale med dem, det måske bliver sjovest at følge – de største turneringsfavoritter.

I går talte vi med nogle af dem, vi forventer noget af til turneringen – altså dem, der forventes at præstere, men ikke er blandt toppen af poppen. Det er netop dem, vi skal tale med i dag. Det er spillere, der tidligere har præsteret utroligt godt, både 1v1 og 2v2. Det er spillere, der har vist deres talent og viser det, mere eller mindre til hver eneste turnering. Hvad der også er essentielt for deres succes er deres spil, når de spiller sammen. De tre par, der er med i dagens artikel, har spillet sammen længe og er gode venner udenfor banen, hvorfor de kender hinanden ud og ind.

Dabmeisterne – Frederik ‘Fredberg’ Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen

Wicked Gaming-duoen har haft stor succes på det seneste. Med en flot 3. plads til Elgiganten Cup, hvor de måtte se sig slået af et andet par fra dagens liste, præsterede de deres bedste resultat i 2v2 til den dato. Årsagen til deres høje placering er deres ekstremt gode form i 1v1, hvor de gang på gang viser deres talenter frem. Hidtil har Fredberg haltet lidt bagud, men med en finaleplads til Odense Open viste han, at han absolut også kan regnes som en af de bedste. Vinderen af samme turnering var Dingo, og han har om nogen vist, at man kan forvente noget af ham til enhver turnering, han deltager i. Derfor er det ingen overraskelse, hvis dette par tager en podieplads, eller måske endda vinder.

Frederik: “Jeg føler, at vores form er på det højeste i øjeblikket. Vi kommer lige fra Aalborg Open, hvor vi var de to finalister så det beskriver det vist meget godt. Tror generelt ikke vi forbereder os lige så meget som andre overhovedet. Vi har aldrig spillet sammenspilssæsoner. Vi mødes dagen inden og der er FIFA ikke engang det, vi beskæftiger os mest med. Målsætningen er at gå hele vejen men som udgangspunkt skal den fantastiske location bare udnyttes fulgt ud ved at komme så langt som muligt. Hvis vi spiller op til vores bedste mener jeg at vi har gode chancer.”
Dingo: “Vores form har aldrig været bedre. Vi har lige vundet CULT Cola Odense Open, og vores selvtillid er helt I top. Vi tror på os selv, og vi har fundet gejsten for spillet. Dog skal man ALDRIG tro, at man er kongen over alle kongerne, da alt kan ske I FIFA, og I toppen er niveauet næsten helt ens. Vi er sammen fredag, så vi kan øve til dagen efter. Det fungerer rigtig godt, og det er sådan, vi bliver ved med at gøre det, så længe vi er makkere. Fer er selvfølgelig forventninger om at vi kommer rigtig langt igen, men som sagt er niveauet næsten helt ens I toppen, så man skal aldrig være sikker på at vinde noget. Det er derimod dejligt med højt pres, da det motiverer en. Jeg tror også på at vi kan håndtere presset, og jeg håber vi kan præstere godt igen.

Dingos bud på top 3 var Mikkel Hjort og Malthe Dørge, Marcus Jørgensen og Pilm samt dem selv, mens Fredbergs bud var Hjort og Dørge, Bacha og Wahed samt Marcus Jørgensen og Pilm.

Crazy Arabs – Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og Wahed ‘The Kid’ Obayd

Vinderne af 2v2-DM, Al-Bacha og Wahed, begge daværende ECV.

Vinderne af 2v2-DM, Al-Bacha og Wahed, begge daværende ECV.

Mohamad og Wahed har været makkere på FIFA-banen i lang tid. Deres store højdepunkt som duo var deres sejr i 2v2 DM, hvor de fejede alt modstand af banen. Siden da har de haft gode resultater, dog uden at komme til de helt store sejre sammen. Men som duo er de livsfarlige i offensiven og kyniske i forsvaret, hvorfor det altid er vigtigt at holde et øje åbent efter dem begge to. Både Wahed og Mohamad holder sig i form ved at deltage i stort set alt, der kan deltages i, og typisk med fine resultater. En ting er dog sikkert: Målet er en sejr.

Wahed: “Jeg føler, at min og Bachas form er rigtig god pt. Vi forbereder os ved at spille mod vores rigtig gode venner Hassan og Masi, og ellers spiller vi online tuneringer 2v2. Jeg forventer og tror på at vi kan hive sejren hjem. Jeg går altid ind til hver turnering med formål at vinde. Jeg synes faktisk ikke, der er så meget forskel på vores 1v1- og 2v2-spillestile – vi prøver at spille som om det var 1v1, man skal dog passe på med ikke at holde r1 inde, når man skal forsvare, da man så kan komme til at presse med 3 spillere.”
Mohamad: “Vi har ikke fået trænet endnu, men vi håber på at få trænet igennem på fredag, hvor vi skal deltage i en onlineturnering, og så lidt basis træning ved siden af. Vi har tænkt os at spille lidt turneringer og så holde os i form gennem det. Vi forventer at gå videre fra gruppespillet og så nå en kvartfinale, så er målet indfriet, men at vi vil vinde? Det tror jeg alle vil.”

Mohamads bud på top 3 er Malthe & Mikkel, Masi og Hassan samt Kent og Dammand. Wahed havde intet bud, men forventede primært favoritter i top 8.

Team Dørgehjorth – Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach og Malthe ‘KontraDørge’ Dørge

Danmarks måske bedste 2v2-hold består af de to unge Wicked-talenter, der har knoklet sig opad på scenen. Malthe og Mikkel har været faste makkere siden deres spæde skridt på FIFA-scenen, og de har kæmpet sig op blandt toppen med deres mange ekstremt flotte resultater – senest deres 3. og 4. plads til Odense Open. 2v2 var deres sidste store resultat en fortjent 2. plads, hvor de tabte til de store overraskelser Midnatsmysteriet FC. Hvis de finder det topniveau frem, som de nåede til toppen med, kan de stå med 10.000 kroner, når turneringen er omme.

Mikkel: “Vores form er god. Vi kommer fra et godt resultat til Odense Open, og så må vi håbe at vi også klarer os godt, nu når det er 2v2. Vi har faktisk ingen forberedelse. Jeg forbereder mig på sommerbold, men vi håber da stadig på at lave et godt resultat. Vi forventer at komme videre fra gruppespillet, og derefter tage en kamp af gangen, og forhåbentlig kan vi nå langt. Min personlige succes skyldes, at jeg har været dedikeret til at spille og at jeg er kommet på Wicked Gaming, hvor jeg har lært utrolig meget. Jeg tror meget succes i FIFA handler om mentalitet, hvilket også er en af grundende til succesen, da jeg altid tror på det.”
Malthe: “Jeg føler helt klart, at vi er i god form både 1v1 og 2v2. Jeg forventer, at vi går videre fra gruppespillet og derfra så tage en kamp ad gangen. Vi har desværre en rigtig dårlig forberedelse til denne turnering. fordi Mikkel skal spille Sommerbold, men vi kender hinanden så godt efterhånden, så forhåbentligt kommer det ikke til at gøre en forskel. Vi har altid blod på tanden og stræber altid efter at nå langt. men det er klart at det nederlag til Elgiganten Cup har fået os endnu mere motiveret.”

Mikkels bud på top 3 er Fredberg og Dingo, Claes og Lasse samt Bacha og Wahed/Midnatsmysteriet. Malthe bød på Pilm og MJ, Bacha og Wahed samt Claes og Bækkelund.

Er du klar til i morgen?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *