I går aftes udmeldte Clan eSpuma på deres Facebookside, at deres unge talent, Marcus ‘Kokkane’ Kok træder tilbage fra Fifa scenen, og som minimum holder en pause fra det danske Fifa-miljø.

Derfor har manageren, Nick Apel, været hurtigt ude efter forstærkning, og der skulle altså ikke kun én, men to nye ansigter til for at erstatte Marcus Kok. Det bliver de to unge jyske drenge, Christian Aaby og Jeppe Højfeldt, der fra i dag af, bliver en del af Puma-flokken. De har flittigt deltaget i mange offline turneringer, hvor det blandt andet er blevet til en 3. plads til Aalborg Open til Christian Aaby.

Vi har fået en snak med de to nyankomne spillere:

“At blive en del af Clan eSpuma er for mig en god mulighed for at løfte mit niveau til diverse turneringer. Jeg har hidtil ikke formået at præstere på det niveau, som jeg har ønsket og dette håber jeg, at eSpuma kan hjælpe mig med at opnå. Truppen har allerede nogle meget dygtige spillere, som jeg helt sikkert kan lære meget af. Jeg forventer et godt ophold, hvor jeg stille og roligt kan forbedre mig som FIFA-spiller. Truppen er som sagt fyldt med dygtige spillere, så mine forventninger til holdet er da helt sikkert, at truppen får leveret nogle fornuftige resultater fremover.” – Fortæller Jeppe Højfeldt om sit skifte.

Christian Aabys forventninger lød også bare ens med Jeppe Højfeldts:

“Jeg er glad for at blive en del af Clan eSpuma, og ser det som en god mulighed for at kunne udvikle mit Fifa-spil og deltage i mange flere turneringer. Vi har en rigtig stærk trup, og jeg ser frem til, at blive en del af eSpuma og håber, at truppen og jeg kan præstere gode resultater til fremtidige turneringer.”

Det bliver spændende som altid at følge med i Clan eSpumas præstationer, og ikke mindst trup, der efterhånden har fået et ry med at blive ændret på meget ofte.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *