Hvis du er en af de mange mennesker, der har efterspurgt en dybere indlevelse i karrieredelen af FIFA, så kan du glæde dig over EA’s seneste nyheder – der kommer nemlig mange markante ændringer til FIFA 17’s karrierespildel.

EA annoncerer lige nu en masse nyheder løbende op til lanceringen af det nye spil, og der kommer markant flere nyheder når de viser deres spil frem til tyske Gamescom. Dog bliver vi allerede nu kræset for, da EA har annonceret en karrieredel, der går dybere end nogensinde før. Deres nye Career Mode bliver revolutioneret med indførslen af deres Frostbite Game Engine, og der er derfor mulighed for mange flere facetter end før.

Total Club Management

Real Madrid CareerTotal Club Management giver en mere ‘Football Manager’-lignende oplevelse. Nu har bestyrelsen ikke kun forventninger til dine resultater i ligaen og internationale cupturneringer, men også til din økonomi, din brandsynlighed og din talentudvikling. Der er flere forskellige niveauer af vigtighed, og forventningerne er typisk tilpasset til det, man ville forvente af klubben i virkeligheden. Du kan her se Real Madrids forventninger til en manager i spillet. Her er der lagt stor vægt på klubbens succes og synlighed, mens det økonomiske er nedtonet.  Disse forventninger er forskellige for samtlige klubber, så hvordan det ser ud for hver enkelt klub, må vi vente til spillets lancering med at se.

Finansielt system

MoneyEA SPORTS har også introduceret en markant mere realistisk økonomisk model. Nu kan du få et detaljeret overblik over din klubs finanser med indtægter og udgifter, samt på hvilke punkter de fordeler sig. Du kan derfor også se hvilke punkter du kan forbedres på, om det er på dine transferindtægter/-udgifter, om det er på merchandisesalg eller noget helt tredje. Dermed bliver dette også markant mere realistisk end karrieren nogensinde før har været, da økonomien tidligere blot har været baseret omkring transfermidler.

Desuden har EA med introduktionen af Frostbite også formået at gøre managers markant mere personlige.  De vil være tæt på banen og kan ses aktivt i spillet. Desuden kan du også spille med den helt nye liga, den japanske J-League. Der er altså lagt store ting i ovnen for den nye Career Mode – vi glæder os til at se udviklingen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *