Her til aften fik vi ikke bare én, men hele to vanvittige FUT Champions-sensationer i Danmark, da August ‘Agge’ Rosenmeier og Daniel ‘Dingo’ Kristensen begge to sikrede sig en plads i top 10 på det månedlige leaderboard.

Vi er ganske vist et lille land, men det kan vel være fuldstændig ligegyldigt, når nu vi sørger for at markere os på den internationale FIFA-scene.

PSG eSports’ August ‘Agge’ Rosenmeier og Marienlyst eSports Daniel ‘Dingo’ Kristensen har denne måned leveret den ene efter den anden vanvittige præstation i Weekend League.

Nu er de i alt fem weekender overstået, og her sluttede de to danske FIFA-spillere deres respektive måned af som de startede den – nemlig i toppen af verdenen.

Agge ramte sit efterhånden standard-resultat ved at gå 39-1, imens Dingo for tredje gang i træk – altså i form af et vaskeægte hattrick (!) – gik 40-0 og dermed officielt indtog førstepladsen i verden.

Det betyder hermed, at de begge to er kvalificeret til det kommende FIWC Regional Qualifiers, der endnu ikke har fået påsat sig et sted og en dato på turneringen, men hvor der er hele 22 pladser på højkant til FIWC (VM i FIFA) – dog fordelt på Europa, Amerika og resten af verdenen – (Se billede til højre for nærmere forståelse.)

Med andre ord en kæmpe nyhed for lille FIFA-Danmark, der også har Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen kvalificeret til Live Regional Finals i Madrid næste måned.

Følg med her på siden, hvor vi de kommende dage vil kigge nærmere på disse resultater og sætte jagten ind efter kommentarer fra de to måske kommende VM-deltagere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *