Sports-Gaming.dk er Danmarks største dedikerede nyhedsside omkring konsolspillet Fifa.

Vores Facebook side har over 6.000 ægte fans, og vi har en ugentlig rækkevidde på imellem 20.000-30.000 personer. Siden bruges til at promovere nyheder, turneringer, konkurrencer og produkter for samarbejdspartnere.

Pr. 31. juli 2017 besøges Sports-Gaming.dk på gennemsnitligt månedsbasis ca. 15.000 gange hvoraf de 10.000 er unikke besøgende. Med gennemsnitligt  35.000 sidevisninger pr. måned bliver vores artikler, budskaber og reklamer eksponeret godt, og med den eksplosive vækst vi har oplevet det sidste halve år, forventer vi af besøgene vil fortsætte med at stige i 2017.

85% af vores besøgende er unge mænd i alderen 18-34 år og med interesse indenfor forbrugerelektronik, sport, betting, rejser, og tøj.

Der er mulighed for at annoncere her på siden, på vores Facebook side eller til de events vi afholder rundt omkring i landet. Ud over annoncering, så er sponsorater også en mulighed. Sponsorater vil ofte bestå af præmier til turneringer – både offline og online, og sponsorater vil give massiv markedsføring. Sponsorater kan bestå af pengepræmier, gavekort, hardware, software, merchandise, oplevelser osv. – kun fantasien sætter grænserne.

Annoncer

Det er mulighed at benytte Sports-Gaming.dk som markedsføringsplatform i form af annoncer.

Ugepriser

Komplet takeover (baggrund, topbanner og artikelbanner) – 2.000 kr. (månedspris: 6.000 kr.)

Topbanner alene (700×90) – 1.000 kr. (månedspris: 3.000 kr.)

Undersidebanner (350×300) – 500 kr. (månedspris: 1.500 kr.)

Priserne er ex. moms, og dækker ikke design af annoncer – vi kan dog være behjælpelige hvis ønskes.

Konkurrencer

Det er muligt at afvikle konkurrencer på både websiden og på Facebooksiden.

Kunne I være interesseret i at få reklameplads på siden, eller på anden vis indgå et samarbejde, så kontakt os på kristoffer@sports-gaming.dk, og så kan vi i fællesskab finde den løsning der passer bedst til jer.