Vores to danske repræsentanter til FIWC har nu passeret deadlinen for holdvalg i prioriteret rækkefølge til turneringen, og vi starter ud med at snakke med August ‘Agge’ Rosenmeier om hans valgte hold.

Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og August ‘Agge’ Rosenmeier har nu begge indsendt deres valgte hold, som de skal bruge i New York om ganske kort tid ved verdensmesterskaberne i FIFA.

Det fungerer sådan, at alle deltagerne får lov at have en 1. prioritet, og en 2. prioritet, og her vil de oftest vælge deres 1. prioritet, hvis de kan komme til det, men det er altså spilleren, som står først på kampkortet, der får lov til at vælge mellem sine to egne hold først, og hvis den første spiller vælger f.eks. Tyskland, og det også er den andens 1. prioritet,  så bliver den anden spiller nødt til at gå til sin 2. prioritet.

Agge har valgt Brasilien som sit førstevalg og Frankrig som sit andetvalg, og hør her forklaringen på det:

“Jeg har valgt Brasilien som 1. prioritet, fordi jeg synes, at det er et af de bedste hold i spillet. Jeg har spillet med dem 2 år i træk til FIWC, og jeg synes grundlæggende, at holdet fitter min spillestil bedst. Frankrig har jeg valgt på grund af, at deres defensive fundament bare er utrolig stærkt. agge fiwcDe har så god en fysik, og dertil har jeg vundet et VM med dem før (ESWC, red.), hvilket også er årsagen til, at jeg har valgt begge hold”, lød det fra Agge, som vi herefter spurgte, hvor sikker han var på, at disse hold var de rigtige valg:

“Jeg var aldrig rigtig i tvivl. Jeg har selvfølgelig testet lidt andet såsom Tyskland, Portugal og Belgien, som var lidt oppe og vende, men de var aldrig rigtig tæt på for at være ærlig.”

Til sidst spurgte vi den tidligere verdensmester omkring hans tanker om FIWC’s system med kun at køre med landshold:

“Jeg kan godt lide, at man skal vælge landshold. Vi er til et VM, så det giver god mening på den måde, og over en hel FIFA-sæson, så synes jeg, at det bliver lidt kedeligt med Real Madrid og Bayern München konstant. Jeg er fan”, sluttede Agge af med at sige.

August Rosenmeier har nu både valgt og talt om sine holdvalg, men om de virkeligt bliver de helt rigtige valg, må vi vente med at finde ud af, indtil han sammen med sin coach, Adel ‘Adelovich’ Daher, drager til New York for at kæmpe om deres muligt tredje verdensmesterskab sammen.

Følg med senere i dag, hvor vi har snakket med Mohamad ‘Bacha‘ Al-Bacha om de to hold, han har valgt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *