Sports-Gaming.dk er en af Danmarks mest aktive eventarrangører indenfor eSport og gaming, og samtidig er vi hjem for det danske FIFA community. Som noget nyt, har vi også oprettet Tylstrup Esport Center hvorfra vi vil køre vores fremtidige undervisning i eSport samt byde indenfor til arrangementer.

Danmarks FIFA community

Sports-Gaming.dk vil være hjemmet for det danske FIFA community, som vi har været de sidste 5 år, og vi ønsker at bringe generelle nyheder omkring FIFA samtidig med vi sætter fokus på den danske scene. Det vil vi gøre ved at bringe nyheder om de danske spillere og hold, og samtidig styre den danske FIFA rangliste. Er der nyheder vi skal formidle, så send os gerne info eller en pressemeddelelse på vores Facebook-side.

Events og turneringer i hele Danmark

Sports-Gaming.dk vil være en af Danmarks største og bedste event-arrangører inden for eSport, gaming og elektronisk underholdning. Vi har igennem de sidste 5 år lavet over 350 events, og alene i 2018 når vi over 100 eventdage. Vi startede med at lave FIFA turneringer og det gør vi os stadig i, men vi laver i lige så stor grad generelle gaming events hvor vi fokuserer på alle elementerne inden for den elektroniske underholdning.

Følgende elementer arbejder vi med – både på turneringsplan, men også som generel underholdning:

 • FIFA
 • CounterStrike
 • Fortnite
 • Virtual Reality
 • Just Dance
 • Racing Simulator

Læs mere om hvad vi kan bookes til

Vi udlejer også vores udstyr som består af en imponerende “vognpark” – læs mere her

Tylstrup Esport Center

Vores nyeste satsning er at vi har lavet Tylstrup Esport Center som vil fungere som vores “domicil” i Nordjylland – her har vi vores lager og kontor for Sports-Gaming.dk, men samtidig har vi også indrettet et lækkert eSport-lokale bestående af gaming PC’er, PlayStations samt konferencefaciliteter.

Lokalet kan bookes til bl.a. følgende ting:

 • Børnefødselsdage
 • Polterabends
 • Boot Camps
 • Undervisning
 • Firmaarrangementer

Besøg Tylstrup Esport Center

Som en del af Tylstrup Esport Center tilbyder vi undervisning i eSport til folkeskoler, efterskoler, gymnasier og øvrige uddannelsesinstitutioner. Vi har allerede aftale med de første skoler, og vi håber snart at kunne åbne dørene for flere. Vi kan både facilitere undervisningen i vores egne lokaler, men vi kan også komme ud på skolerne.

Læs mere om eSport-undervisning

Med ovenstående arbejdsområder, så har vi nok at se til, og derfor er vi altid ude efter at tilføje personer til vores team. Kontakt os derfor hvis du ønsker at hjælpe med vores online aktiviteter, vores events eller noget helt tredje. Udover praktikantstillinger, så er alle vores medarbejdere lønnet.

Ønsker du at booke os til en FIFA turnering, et Fortnite event, et generelt gaming event eller noget helt andet, så se mere under booking. Tøv endelig ikke med at tage kontakt hvis der er ønske om et samarbejde eller hvis du bare har gode ideer til vores arbejde.

Sports-Gaming.dk

Kristoffer Bjøreng Smedstrup
Tlf. 26 35 21 48
kristoffer@sports-gaming.dk
Skype: kristoffer.smedstrup