Wicked Gaming har fået sig en god start på 2016, men først ved Copenhagen Games, kunne første-truppen altså formå at vise deres helt store kvaliteter frem, da Daniel ‘Dingo’ Nørremark, gik hele vejen i fredagens turnering. Derfor var det selvfølgelig en begejstret ejer som vi snakkede med.

Da Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og David Merkistein Rasmussen i starten af december-måned 2015 valgte at starte Wicked Gaming op, var det med meget høje ambitioner. Herefter hentede de spillerne Christian Corell, Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Nørremark, og så havde de hermed etableret et stabilt FIFA-team, men de valgte dog at udvide truppen yderligere, og det blev i form af deres helt eget akademi-hold. I første omgang blev dette ikke til den helt store succes, de lukkede derfor for akademiet, og forsøgte sig kort tid efter igen. Her fik de stablet et talentfuld hold inkluderet med spillere, Mikkel ‘Rævehjort’ Bach, der stod for samtlige af Wicked store resultater. Dermed undrede de fleste sig over, hvorfor der ikke var plads til ham på det øverste hold, og han tog altså så til Copenhagen Games som akademi-spiller fortsat – Denne gang var det til gengæld også blevet tid til at Wickeds reele hold nu kunne brilliere. Dingo gik nemlig hele vejen og slog Lucas ‘Afro’ Wallman med 3-1 i finalen, og dette blev altså første turneringssejr for Wicked Gamings førstehold.

Lars Korreborg & David Merkistein i venstre hjørne, der fulgte deres spillere tæt under Copenhagen Games.

Lars Korreborg & David Merkistein i venstre hjørne, der fulgte deres spillere tæt under Copenhagen Games.

“Sejren er helt fantastisk og det er på alle punkter! Det var noget som Daniel havde brug for. Han har i en længere periode spillet på et helt utroligt højt niveau, så det var bare et perfekt tidspunkt at det skete, til så stort et event som Copenhagen Games. Det viser også, at hans FIFA-niveau er blandt de allebedste i Danmark, og det bliver bestemt ikke det sidste vi har set til Daniel.” – Udtalte Wicked Gamings ejer, David Merkistein, der efterfølgende forlængede hans kommentar:

“Og takket være hans sejr, viser det også, at Wicked Gaming er med hvor det er sjovt, og at vi har fået samlet et tophold i Danmark, og det er jeg utrolig stolt over! Men det bedste er faktisk den atmosfære, der er omkring holdet, den kan ikke blive bedre! Spillerne har det så godt sammen, og det er også noget, som kan give de sidste procenter i deres spil i disse slags turneringer. Så jeg kan ikke være andet end tilfreds med truppen samt takke Lars som er vores FIFA manager, for de spillere han har hentet ind til Wicked Gaming. Den ros skal han have. Godt arbejde!” 

Til sidst rundede David af med en snak om den kommende fremtid:

“Fremtiden skal nok blive god med de spillere, der er på holdet, og med vores nye akademi under vingerne er der en masse talent som kan træne sammen og hele tiden bruge hinanden til at blive endnu bedre. En FIFA-trup med 8 spillere, der spiller tæt sammen og har et højt niveau, kan kun være godt for fremtiden.

Planerne omkring FIFA-holdet er at deltage i de turneringer, der nu engang dukker op, som er interessante og så vidt muligt skabe en masse flotte resultater samt udvikle vores akademi spillere” – Lød det fra den glade Wicked-ejer.

 

Wicked Gaming går altså meget muligt en lys fremtid i møde, og deres næste opgaver bliver Pricerunner Cup i april, og Elgiganten Cup 2v2 i maj – Herunder kan du se et diashow som de fik lavet med billeder fra Copenhagen Games:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *