Struktur:

Turneringerne spilles som ren knockout med BO1 format i et winner/loser bracket – man er altså ikke slået ud hvis man skulle tabe en enkelt kamp. Ender en kamp uafgjort, startes en ny kamp hvor der spilles til 1. scorede mål. Scores der ikke i den nye kamp, vil der blive trukket lod om hvem der går videre. I finalen vil der spillet ny kamp indtil der scores et mål. Der spilles H2H online kampe med FIFA 17 på PS4.

Kampafvikling:

Deltagerne skal inden kampen tilføje modstanderen som ven på PSN.

Kampene spilles ved at deltageren der spiller på hjemmebane inviterer modstanderen til en normal venskabskamp.

Kan du ikke finde din modstander, så kontakt modstanderen på chatten før admins kontaktes

Afbrudt kamp

Det er ikke tilladt at afbryde forbindelsen i en kamp. Hvis der opstår fejl, starter man spillet op igen og spiller de resterende minutter. Når tiden er løbet ud, gælder målene fra begge kampe. Dokumenteres det, at forbindelsen bevidst er afbrudt, kan det medføre udelukkelse fra turneringen og fremtidige turneringer.

Nøl:

Det er ikke tilladt bevidst at trække tiden. Skulle det ske, skal anklageren sørge for at kunne dokumentere det, f.eks. ved hjælp af video. Kampen skal pauses og modstanderen samt admin kontaktes med det samme – brok efter kampen er slut vil i normale tilfælde ikke kunne ændre på kampens resultat. I slemme tilfælde vil resultatet dog kunne ændres, men det vil være yderst sjældent og det vil kræve beviser fra alle 90 minutter.

Udeblivelse:

Er modstanderen ikke mødt op inden 5 minutter efter kamptidspunktet, skriver man en besked til modstanderen i chatten med det samme. Er der derefter intet svar, skal udeblivelsen rapporteres til admin i chatten.

Forbindelsesproblemer:

Kan to spillere ikke forbinde til hinanden i en kamp, forsøger begge parter at genstarte kampen. Lykkes det ikke, opretter man i stedet en kamp med brugerdefinerede trupper. Lykkes det stadig ikke, kan admin dømme, at kampen ender 0-0 og dermed 1 point til hver. Sker det for den samme person flere gange i samme gruppespil, kan der blive tale om diskvalifikation af denne ene spiller, så alle kampe taberdømmes, uanset om han har spillet og evt. vundet en kamp.